Nişanlımın evine şehir dışından arkadaşları gelecek 6-7 erkek olacaklar. Benden yemek hazirlamami rica etti bu menü nasıl sizce
Patates salatası
Mercimek köftesi
Rus salatası
Sosisli börek
Frambuazli Trilece
Ne eklenebilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlımın evine şehir dışından arkadaşları gelecek 6-7 erkek olacaklar. Benden yemek hazirlamami rica etti bu menü nasıl sizce
Patates salatası
Mercimek köftesi
Rus salatası
Sosisli börek
Frambuazli Trilece
Ne eklenebilir?
Bunlar pek yemek olmamış. Gün tabağı gibi olmuş. Bence çorba yap. Pilav yap pilavın yanına bi yemek yapabilirsin. Ortaya salata ve tarator yap tamamdır
Zaten gün menüsü gibi bı sey istedi
Ankadım o zaman olur gayet yeterli bence. Çiğ köfte de alabilirsiniz isterseniz o da gider
Cevap
6Cevap
Triliçe tatlısı
Yaprak sarması veya çiğköfte gibi başka bir meze seçeneği olabilir. Ana yemek olarak tavuk veya etli güveç gibi sıcak bir seçenek düşünebilirsin. Tatlı olarakta vişneli irmik tatlısı veya fırında kaymaklı kabak tatlısı ekleyebilirsin
Abla yemek yokki ortada
Çorba
Et veya tavuk yanina pilav veya patates
Salata ve tatli bu kdr
Kendisi öyle istedi
Kendisi öyle istedi. Sıcak yemekten ziyade çayın yanında yenecekler menusu
Insan normal yemek hazirlar güne mi geliyo onlar şehir dışından gelirler aç olurlar hiç düşünme şeyi yok bu kadinlarda ya çayın yanına da trileçe yaparsın olurdu biterdi
Kendisi öyle istedi yalnız. Onlar o tip şeyler yemeği daha çok seviyor sıcak yemsktense
Adamlar bildiğin alem yapacak. Sende onlara meze mi hazırlıyorsun. Gitsin alsın bir marketten. Ödün verme
5 çayı menüsü olmuş bu
Kendisi öyle istedi
Kısırrrrr r r r r r r r r
Meyhane pilavı
Hani yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?