Genelde hafif bir müzik olur ama daha çok sohbet ortamı olduğu için orada amaç fazla sesli olmaz müzik ama konuşma sesleri çok olur. Bazılarında canlı müzik de olur. Terasta Tunalı'da canlı müzik var diye hatırlıyorum. Salaş Meyhane'nin mezeleri güzeldir ama orada da canlı müzik bulamazsın. Afitap var Tunus'ta boş yer bulamadığımızdan gitmek nasip olmadı ama çoğunlukla tıka basa doludur. Gidenlerden mezeler konusunda hep iyi yorumlar duydum. İstersen bir google yorumlarına bak mekanların iyi kötü bir fikir verir en azından. Ben daha çok mekanların mezelerine ve yemeklerine dikkat ederim.
7 kapı Nazende isimli bir mekan var. Daha önce bir defa arkadaşlarımla gitmiştim. Çalışanlar güleryuzlu, ortam gayet nezih. Google ile aratıp konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler 👍🏽
Başka insanların gidip, memnun kaldığı nezih bir yere gitmek istiyoruz. Karambole bir yere gittiğimiz zaman sonuç hep hüsran oluyor ne yazık ki hele ki her mekana aile olarak gidilmiyor lüzumsuz insan çok.