Genelde çalışanlar geçiştirir bu öğünü kimse benim gibi keyfine düşkün değil çünkü 😀😀😀
Günaydınnnnn
Genelde çalışanlar geçiştirir bu öğünü kimse benim gibi keyfine düşkün değil çünkü 😀😀😀
Günaydınnnnn
Sabah 6'da sucuklu kaşarlı menemen yapıp yiyorum. Bazen karışık kızartma yaptığım oluyor üşenmeden. Ama yerken rahat olamıyorum biraz hızlı yemem gerekiyor. Sakin sakin sadece haftasonu kahvaltı yapıyorum.
Kahvaltı sevmiyorum sadece pazar sabahları babam istediği için kahvaltı yapıyorum onu da atıştırıp kalkıyorum. Yani vaktim olmadığı için değil kahvaltı sevmediğim için yapmıyorum
geçiştirmek mi gayette kahvaltı tabakları havada uçuşuyor jsjsj güzel kahvaltı yaparım useniyorsam hazırlamaya uygulanmadan kahvaltı tabağı söylerim sabah öğünü önemli
Cevap
18Cevap
Günaydın.. ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum hiç. zaten kendime zor geliyorum bir de yemek yemek yoruyor beni :D üşeniyorum dsfsd
Üşenme 😀
Denerim :D
İşe giderken asssla.
Arada sevgilimle birbirimizi dürtükleyip akşamdan kahvaltı hazırlıyoruz o zaman işe gelince kahvaltı yapıyorum anca o
Keyif yapmayı severim ama engelleyenler oluyor 😅
Terbiyesizler 😀
🙏🥰
İşyerinde yaklaşık 1 saat içerisinde yavaş yavaş yaparım 😂
Tenk yu : )) yarın sabah 8.30 da gel, beraber olsun, 9.30 a kadar kahvaltıya devam 😂
Sen İstanbul'a gel, sonrası kolay 😂😂
Biraz zor yaparım 😅 çünkü uyanmakta güçlük çekiyorum genellikle gece sabaha kadar oturursam olacağı bu
Çok erken yapamıyorum. Alışmışım öğlen yemeye. Onu da hızlı yiyorum zaten 20 dakika sürmüyor çoğu zaman 😃
Sabah erken saatlerde pek çekilmiyor. Spora gittiğim günlerde, spor sonrası dışarıda arkadaşlarla kahvaltı yapıyorum.
ne kahvalti yapiyorum, ne de aksam yemegi yiyorum. ikisi de yok bende. ikisini de sevmiyorum.
hicbir sey yemiyorum, su iciyorum sadece
Bir sigara yapar kahve makinasını açarım sonra bir sigara da kahve ile içer çıkarım
Günaydın
Rahat rahat sadece pazar günü oluyor maalesef
Güzel ve sağlıklı şeyler yemeye dikkat ederim domates ve haşlanmış yumurta gibi
Hızlıca cici bebe süt yiyip çıktım 😂😂
😂 😂 🐣
Hafta sonu ailece yaptığımız kahvaltılar gibisi yok.
Tam olarak değil. Lanet lisemin son dönemindeyim, bittikten sonra çoook rahat yapacağım.
En son kahvaltı yapalı 2 yıl falan oldu herhalde
Kahvaltı alışkanlığım yok.
Rahat yapıyorum superReyis
Kahvaltı alışkanlığım yok.
Geçiştirdiğim öğünlerden biri.
İşe götürüyorum. Orada rahat yapıyorum 🙄
Günaydın.. Aynen en sevdiğim..
günaydın kahvaltı yapmıyorum ben
Aahmetin aaaaaaaa si
Mehmet'in mmmmmm si
Sevgilim 3 aylık hamile ama ben askerden yeni döndüm
Ben rahatım ev hanimi olduğum için