Yeme & İçme Önerebileceğiniz tatlı bir sigara yok mu herkes tarafından sevilen? fuhrer001 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle içimi güzel bir sigara arıyorum fiyat fark etmez ama verilen paraya değecek Güncellemeler+1 yıl Kanka puroyu nasıl söndürecem? Güncellemeler+1 yıl 😂.. Önerebileceğiniz tatlı bir sigara yok mu herkes tarafından sevilen? Cevapla Sevgi Soruları Fiyat Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Captain Black Chocolate.Ben içmiyorum ama arkadaş benim arabada bıraktı, kokusu güzel araba çikolata kokuyor. 0 7 Yorumla fuhrer001 +1 yıl Kanka nerede bulabilirim ailemden gizli kullanıyorum sigara. Hani tobacco shoplarda yaygın satılan bir şey önerir misin içmiyorsan bile Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Hiç sigaradan anlamam ki reis, sigara satan yere gitsen çikolatalı sigara istiyorum desen verirler zaten önerirler. Yorumla fuhrer001 +1 yıl Yani genellikle bu tür sigaralar yasak kanka Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Niye yasak olsun Yorumla fuhrer001 +1 yıl Normal sigaralardan fazla zararlı olduğu için yasak Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Kardeşim sen git sigaracıya, tatlı bişe istiyorum çikolatalı falan desen hemen verirler Yorumla fuhrer001 +1 yıl Eyvallah kanki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben marvel kullanıyorum genelinden memnunum 0 50 Yorumla fuhrer001 +1 yıl Tadı nasıl ve yaygın olarak satılıyor mu? Nerden bulabilirim? Tobacco shop vb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatları fena değil meyveli çikolatalı vanilyalı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O tür yerlerde vardır Yorumla fuhrer001 +1 yıl Sen normalde tekelden mi alıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Market tarzı bir yer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdeydin Yorumla fuhrer001 +1 yıl Keçiören Ankara . burada biraz çok zor bulunur gibi geldi. burada 2 tane tobacco shop var oturduğum yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm onun için Ankara dakiler yardımcı olmalı ancak onlara git bir sor onlarda yoksa bile bildikleri yerler vardır Yorumla fuhrer001 +1 yıl Aileme soramam gizli içiyorum. Internetten alsam bu kezde evdekiler kavga çıkartacak annem biliyorda icmemi istemiyor bıraktım diye yalan söylemiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailene sorma zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O iki dükkana sor Yorumla fuhrer001 +1 yıl Tamamdir eyvallah baskan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah umarım bulursun mu diyim inşallah bırakırsın mı diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulursan da umarım beğenirsin Yorumla fuhrer001 +1 yıl Inşallah bulursun de 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah bulursun bulursan yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamazsan da ben buradan göndereyim 😂😂 Yorumla fuhrer001 +1 yıl Inşallah bulurum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla fuhrer001 +1 yıl Eyvallah bilgi için kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek efenim her daim Yorumla fuhrer001 +1 yıl Sabah bulursam yazarım :). Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin Yorumla fuhrer001 +1 yıl Kanka bu arada şu marvel dediğin hangisi. Bir sürü aromalı var en yaygını hangisi Yorumla fuhrer001 +1 yıl Istedigini öner Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böğürtlen favorim knk Yorumla fuhrer001 +1 yıl Inşallah bulurum saat 9-9 buçuk gibi gidicem bakmaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım Yorumla fuhrer001 +1 yıl Kanka. Ben buldumda ama kalmamış o yüzden puro aldım. Bu arada yanimda bir paket sigara var onu saklayıp sonra kullancam. Fakat kanka bu puroyu nerde içebilirim. Dışarı çıkarsam ailem durduk yere şüphelenir çünkü dışarı hiç çıkmayan biriyim ben. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye aldın o zaman Yorumla fuhrer001 +1 yıl Benim aldığım puro 1 2 günde bitecek zaten. O yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk puroyu hiç sevmiyorum o yüzden öyle uzun uzun hiç içmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sigarayı evde nasıl içiyon Yorumla fuhrer001 +1 yıl Tuvalette 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman girecek tuvalete bir iki fırt çekecen söndürecen çıkacan Yorumla fuhrer001 +1 yıl Eyvallah panpa. Bir dahakine marvelı sorarım varsa alırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorsundur puro söndürülüp tekrar yakılabilen bir şey evden çıkmıyorsan böyle devam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yine iyisin ben evden çıksam bile içemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sönüyor knk benim arkadaş söndürmüştü Yorumla fuhrer001 +1 yıl Işte nasıl söndürcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YouTube da felan vardır da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanan kısmı yanmayacak bir zemine hafif bastırarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama söndüğündeb emin ol için için yanmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da tek seferde iç Yorumla fuhrer001 +1 yıl Düşünsene lan. Sondugunden emin olmayıp cebime atıyormuşum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte dikkat et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öz*ele gelsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra millet "yanıyorsun Fuat abi" diye dolaşmasın peşinde Yorumla fuhrer001 +1 yıl Takip yolla geliom Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jastir menstor 0 17 Yorumla fuhrer001 +1 yıl Nerelerde satılıyor bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yazmış olabilirim tütüncuden almıştin çikolatalıydi Yorumla fuhrer001 +1 yıl Ismini doğru yazda adama diyeyim sonra rezil olmayım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kutusunu attım okunusunu hatırladığım kadarıyla yazdım sen çikolatalı sigara de direkt jsjsndn Yorumla fuhrer001 +1 yıl Tobacco shopta bulunuyor mu? Bizim burada 2 tane tobacco shop var başka yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutuncu yani işte orada olur zaten Yorumla fuhrer001 +1 yıl Bu tür sigara kasa altından mı satılıyor? Raflarda hiç görmedim tobacco shoplarda... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet rafa sigara koymuyor o tarz yerler nargile falan oluyor rafta sadece Yorumla fuhrer001 +1 yıl Sadece mentollü olanlar mı yasak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla fuhrer001 +1 yıl Peki hic kuruyemişcide satılan yok mu? Çikolatalı vb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hiç görmedim Yorumla fuhrer001 +1 yıl Önerebileceğin başka yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kere denedim sadece başka bilgim yok Yorumla fuhrer001 +1 yıl Eyvallah bilgi için kusura bakma yaw çok soru sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil rica ederimm Yorumla fuhrer001 +1 yıl :).. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Captain Black Chocolate.
Ben içmiyorum ama arkadaş benim arabada bıraktı, kokusu güzel araba çikolata kokuyor.
Kanka nerede bulabilirim ailemden gizli kullanıyorum sigara. Hani tobacco shoplarda yaygın satılan bir şey önerir misin içmiyorsan bile
Hiç sigaradan anlamam ki reis, sigara satan yere gitsen çikolatalı sigara istiyorum desen verirler zaten önerirler.
Yani genellikle bu tür sigaralar yasak kanka
Niye yasak olsun
Normal sigaralardan fazla zararlı olduğu için yasak
Kardeşim sen git sigaracıya, tatlı bişe istiyorum çikolatalı falan desen hemen verirler
Eyvallah kanki
Ben marvel kullanıyorum genelinden memnunum
Tadı nasıl ve yaygın olarak satılıyor mu? Nerden bulabilirim? Tobacco shop vb
Tatları fena değil meyveli çikolatalı vanilyalı var
O tür yerlerde vardır
Sen normalde tekelden mi alıyorsun?
Market tarzı bir yer
Hangi şehirdeydin
Keçiören Ankara . burada biraz çok zor bulunur gibi geldi. burada 2 tane tobacco shop var oturduğum yerde
Hımm onun için Ankara dakiler yardımcı olmalı ancak onlara git bir sor onlarda yoksa bile bildikleri yerler vardır
Aileme soramam gizli içiyorum. Internetten alsam bu kezde evdekiler kavga çıkartacak annem biliyorda icmemi istemiyor bıraktım diye yalan söylemiştim
Ailene sorma zaten
O iki dükkana sor
Tamamdir eyvallah baskan
Eyvallah umarım bulursun mu diyim inşallah bırakırsın mı diyim
Bulursan da umarım beğenirsin
Inşallah bulursun de 😂
İnşallah bulursun bulursan yaz
Bulamazsan da ben buradan göndereyim 😂😂
Inşallah bulurum 😂😂
İnşallah
Eyvallah bilgi için kardeşim
Ne demek efenim her daim
Sabah bulursam yazarım :).
Tamamdır
Kolay gelsin
Kanka bu arada şu marvel dediğin hangisi. Bir sürü aromalı var en yaygını hangisi
Istedigini öner
Böğürtlen favorim knk
Inşallah bulurum saat 9-9 buçuk gibi gidicem bakmaya
Hadi bakalım
Kanka. Ben buldumda ama kalmamış o yüzden puro aldım. Bu arada yanimda bir paket sigara var onu saklayıp sonra kullancam. Fakat kanka bu puroyu nerde içebilirim. Dışarı çıkarsam ailem durduk yere şüphelenir çünkü dışarı hiç çıkmayan biriyim ben.
Niye aldın o zaman
Benim aldığım puro 1 2 günde bitecek zaten. O yüzden
Knk puroyu hiç sevmiyorum o yüzden öyle uzun uzun hiç içmedim
Sigarayı evde nasıl içiyon
Tuvalette 😂
O zaman girecek tuvalete bir iki fırt çekecen söndürecen çıkacan
Eyvallah panpa. Bir dahakine marvelı sorarım varsa alırım
Biliyorsundur puro söndürülüp tekrar yakılabilen bir şey evden çıkmıyorsan böyle devam
Sen yine iyisin ben evden çıksam bile içemiyorum
Sönüyor knk benim arkadaş söndürmüştü
Işte nasıl söndürcem
YouTube da felan vardır da
Yanan kısmı yanmayacak bir zemine hafif bastırarak
Ama söndüğündeb emin ol için için yanmasın
ya da tek seferde iç
Düşünsene lan. Sondugunden emin olmayıp cebime atıyormuşum 😂
İşte dikkat et
Öz*ele gelsene
Sonra millet "yanıyorsun Fuat abi" diye dolaşmasın peşinde
Takip yolla geliom
Jastir menstor
Nerelerde satılıyor bu?
Yanlış yazmış olabilirim tütüncuden almıştin çikolatalıydi
Ismini doğru yazda adama diyeyim sonra rezil olmayım 😂
Kutusunu attım okunusunu hatırladığım kadarıyla yazdım sen çikolatalı sigara de direkt jsjsndn
Tobacco shopta bulunuyor mu? Bizim burada 2 tane tobacco shop var başka yok
Tutuncu yani işte orada olur zaten
Bu tür sigara kasa altından mı satılıyor? Raflarda hiç görmedim tobacco shoplarda...
Evet rafa sigara koymuyor o tarz yerler nargile falan oluyor rafta sadece
Sadece mentollü olanlar mı yasak?
Evet
Peki hic kuruyemişcide satılan yok mu? Çikolatalı vb
Ben hiç görmedim
Önerebileceğin başka yok mu
Bir kere denedim sadece başka bilgim yok
Eyvallah bilgi için kusura bakma yaw çok soru sordum
Sorun değil rica ederimm
:)..