Bu 7 içecek içinde en çok hangisini seviyorsunuz?
Çay
Kahve
Ayran
Kola
Maden suyu
Şalgam suyu
Limonata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu 7 içecek içinde en çok hangisini seviyorsunuz?
Kahveyi içecek olarak değil sadece tüm güzellikleri ile tek geçerim tamamen. Kahveye her türlü güzellemeyi yapabilirim. Dünyanın çekilir bir yer olmasına kahve vesile olur. Gece gündüz her fırsatta içsem yine doymam, tam bir kahve tiryakisi olarak dozunda içmek için kendime hatırlatma yaparım her zaman.
Buna cevabım sadece kahve. Sevmek değil, bendeki tamamen aşk aslında. O sabah demlenen filtre kahve kokusu, ya da yavaşça yudumladığım espresso tadı beni gülümsetir o an. Mutlu olmak için sebep aramam o kahve benim için kafi. Sinirlerimi alır, enerji verir keyif verir daha nolsun ki.
Tabi içlerinden birini seçmem gerekirse ben çay diyorum. Günün her saati içilebiliyor. Birde havalar soğuk olduğu için sıcak içeceklere daha çok yöneliyor insan.
Cevap
26Cevap
Ben enerji içeceği kahve ve şekersiz kola seviyorum en çok sigara ile güzel gidiyor.
Meyve suyu seviyorum. O olmadığı için limonata dedim. Limonatayı da çok severim ve kıvamında olursa😃
Çay. Diğerleri olmasada olur. Ama çay akşamlarım ve sohbetlerin olmazsa olmazıdır.
çay her zaman bir numara
Kahve, sade Türk kahvesi.
Kahve en çok tukettigim
Kahve ve kola bazen çay
Kahve ya yaşamsal kaynağım gibi
Çay, şalgam suyu , ayran , limonata
Alkol içtiğim için seçim yapamayacağım
Kahve ve diğerleri olarak ayırıyorum..
Aslında çay ama ayranda çok tüketiyorum
Kahveciyim
kahve
kahve kesinlikle
Çay keenks
Eyw agam :d
Rs200, ns200, sr250 senin işini görür bu arada motor için. Sr250 kronik sorunları olan bir motor, gözün gibi bakarsan baya gider bence ama
Kural 1: Bir sonraki hamleni asla belli etme MXKXDJSKSSKSKSSJJS
Rica keenks
Kural 1'i ben çıkardım da işte dayı sonra oldu bir şeyler hakkımız yendi yani yoksa altına imza atardım aga ayipsin MZKXHDSJSMANAKA
youtube.com/shorts/egZFni9sR3Q?feature=shared
İnsta Kullanmıyorum keenks
Xkksdjdmdsmsjrsjhrrhgrrmldj
Ah laaağn xkxdjehdhddjdjdjddjdjjdfdkd
İçinde koruyucu var yoksa her gün şalgam 😃
Milli içecek 🤌🏻🤌🏻😂😂
Kahve bayilirim
Kahve
Çay kola ayran
Çok yakışıklısın
@ssıfırtoleranss thenk yu
Ayran severim