Yeme & İçme Kabak tatlısını mı seviyorsunuz beni mi? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 🎃❤️Kabak tatlısını pek seven yoktur şansım yüksek gibi 😀 ne dersiniz? Kabak tatlısını mı seviyorsunuz beni mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kabak tatlısı hiç sevmem.. :D 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl O zaman beni😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet seni seçtim :D Nadıyekrhn +1 yıl İşte istediğim cevaplar 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Ne demek :D 🌸
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Şimdi seni diyicem bana mı yürüyorsun diyceksin?Kabak tatlısı diycem yalan olacak..:) ben kaymaklı diyorum :) 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Demem öyle şeyler ama sen bilirsin Yorumla referee10 +1 yıl bilirim doğru, çooook uzun zaman oldu ya dedim belki içinden öyle geçer :)o zaman güncelliyorum hem seni hem kaymaklıyı :) :) Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl kabak tatlısı dedin mi benim için akan sular durur. bol fındık ezmeli kabak tatlısı çek gelsin. üzerine seni sevebilirim ama söz 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sağol ya 😀 Yorumla emrederedevil +1 yıl ne demek gadası sende sağol iyi ki varsın Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Seni seviyorum tabi ki. Kabak tatlısı bu sene biraz biraz yemeye başladım zaten 1 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah:)) Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Eyvallah nedir yaa Harun abi misin sen 😂😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Ya sen çok güzel bikinisiyle deniz kenarında şezlongta güneşlenen gözünde güneş gözlüğü, başında da plaj şapkasıyla çok kibar görünen bi imajın var. Ama eyvallah dedin Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah reis 😀İmajı çizdik bari tam olsun Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Haydaaa tespih lazım mı Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kabak tatlısını dün yedim. Her akşam kabak tatlısı mı yenir. Bu akşam da seni seviyoruz 😅 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah:)) Yorumla softpowerr +1 yıl Kabak tatlısından bu akşama da kalmış. Mecbur yedik. Yarın yeriz seni artık 🥳 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kabak tatlisina dokunamam bile kaldı ki yemek? Ben seni seçiyorum.. 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bende seni seçtim o zaman dans💃 Yorumla flaneurx +1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kabak tatlısı sevmediğim için seni tanımadığım halde sevme oranım daha yüksek. 😅 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamda düşündüğüm gibi😀 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kabak tatlısını diyecektim ama üzerindeki formayı gördüm:) 1 9 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Beni sevmek için bir sebeb daha 😀 Yorumla LostThrones +1 yıl Başka sebep mi var:) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Olmaz mı çok çok Yorumla LostThrones +1 yıl Kabak tatlısı sevmen bile sevilir:) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl İşte bak tanısan neler çıkacak 😀 Yorumla LostThrones +1 yıl Fırsat yaratmaya çalışacağım:) Sen Sosa ol, Ben Gomez:) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 Yorumla LostThrones +1 yıl Profile baktık ne ana kaldı ne avrat:) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Direk dümdüz 😀 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Seni kabak tatlısından çok sevdiğim kesin 🤣 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Beni her tatlıdan çok seviyorsun 🤪 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Yok o kadar da değil. Ne tatlılar var çıtır çıtır 🤣 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bende çıtırım 💔 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Yaradılanı yaradandan ötürü diyip politik cevap vermiş oluyum 😂 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hiç sevmemek daha kötü 😀 Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Hiç aevilmeyen ben hangisi daha kötü bilemedim 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sevdiğin sevmemiştir seven olmuştur Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl C şıkkı künefeyi 😋😄 2 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Olsada yesek 😀 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kabak tatlısı nı sevelim sonra başımıza iş açarız 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Ya ya anneme yaptırdım işte yakaladın beni🤦 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaşadığım yerde kapak meşhurdur bol tayinli cevizli of canim cekti 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kabak tatlısını çok severim kimseye değişmem üzgünüm 😋😂 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kabak tatlısı pek sevmem, yemem değil ama yıllardır yemiyorum hiçte özlemiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kabağı severim , ama seni ve kabağı aynı anda daha çok severim☺️ 1 12 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ya ben ya kabak 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki sennn😍 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hmm tamam 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskiden ne güzel konuşuyorduk artık yazamıyorum sana🥲 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ne kadar eskiden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki 2 yıl öncesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 yıldır buradayım ben Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Olabilir bilemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok, sorun yok, zaten uzun zamandır takipteyim en azından buralardan yazışabiliyoruz😀 Seninle tekrar konuşmak güzeldi ama ❤️ Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Güzeldir evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilirimmmm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senin üstüne tahin dökülüp yenilebiliyorsa seni, değilse kabak tatlısı tabiki😄😄 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Net seni 😄 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl ❤️😀 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. kabak tatlısı sevmem, seni seviyorum 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bende seni seviyorum ❤️ Yorumla Asya_2275 +1 yıl ❤️ Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bir alana bir bedava kampanyasi yok mu😅 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hangisi bedava olacak 😀 Yorumla melikenilayy +1 yıl Seni alana kabak tatlisi bedava olur mu 😅 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bir an ben aşantiyon olucam sandiydim 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Aşantiyon ne acaba 😀😀 Yorumla
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kabak tatlısı. Ay canım çekti haha 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Gel aşkım beraber yiyelim Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senle kabak tatlının alakası ne peki? 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl İkimizde seven az 😀 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ben kabağı severim açıcasi djkgllh Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sağol ya 😀 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Seni tanısam senide severim belki yani hiç görmedim ki effghjkf Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kabak tatlısı sevmem seni sevelim :D 1 5 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Başka seçenek mi var😀 Yorumla emre00 +1 yıl Yok tabi 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla emre00 +1 yıl Ne demek 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ne demek 😀 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kabak tatlısı güzeldir.. insanlarla kıyaslamam.. 1 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl seni sevebilirim ama kabak tatlısıni hiç sevmiim 1 0 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şu an acıktığım için kabak tatlısı diyorum 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. ikinize de sevmiyorum 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İkinizi de😀 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Beraber yiyelim o zaman daha çok severiz🌸 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Gelemedim yanına gitti ortada bir yerde buluşalım 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Buluşalım valla okullar açılsın Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bi bakalım 🌸🤍 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatmadım hiç 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl O zaman beni 😀 Yorumla helene1 +1 yıl Yes😄 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bende seni ❤️ Yorumla helene1 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. En sevdiğim 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ben mi 😀 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Senide severim kabak tatlınıda severim Yorumla Hadiiyani +1 yıl 😅🌹 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kabak tatlısı 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Kabak tatlısını 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevmiyorum ikinizide 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 💔💔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kabak tatlısı hiç sevmem.. :D
O zaman beni😀
Evet seni seçtim :D
İşte istediğim cevaplar 😀
Ne demek :D 🌸
Şimdi seni diyicem bana mı yürüyorsun diyceksin?
Kabak tatlısı diycem yalan olacak..
:) ben kaymaklı diyorum :)
Demem öyle şeyler ama sen bilirsin
bilirim doğru, çooook uzun zaman oldu ya dedim belki içinden öyle geçer :)
o zaman güncelliyorum hem seni hem kaymaklıyı :) :)
kabak tatlısı dedin mi benim için akan sular durur. bol fındık ezmeli kabak tatlısı çek gelsin. üzerine seni sevebilirim ama söz
Sağol ya 😀
ne demek gadası sende sağol iyi ki varsın
Seni seviyorum tabi ki. Kabak tatlısı bu sene biraz biraz yemeye başladım zaten
Eyvallah:))
Eyvallah nedir yaa Harun abi misin sen 😂😂
😀😀
Ya sen çok güzel bikinisiyle deniz kenarında şezlongta güneşlenen gözünde güneş gözlüğü, başında da plaj şapkasıyla çok kibar görünen bi imajın var. Ama eyvallah dedin
Eyvallah reis 😀
İmajı çizdik bari tam olsun
Haydaaa tespih lazım mı
Kabak tatlısını dün yedim. Her akşam kabak tatlısı mı yenir. Bu akşam da seni seviyoruz 😅
Eyvallah:))
Kabak tatlısından bu akşama da kalmış. Mecbur yedik. Yarın yeriz seni artık 🥳
Kabak tatlisina dokunamam bile kaldı ki yemek? Ben seni seçiyorum..
Bende seni seçtim o zaman dans💃
🌸🌸🌸
Kabak tatlısı sevmediğim için seni tanımadığım halde sevme oranım daha yüksek. 😅
Tamda düşündüğüm gibi😀
Kabak tatlısını diyecektim ama üzerindeki formayı gördüm:)
Beni sevmek için bir sebeb daha 😀
Başka sebep mi var:)
Olmaz mı çok çok
Kabak tatlısı sevmen bile sevilir:)
İşte bak tanısan neler çıkacak 😀
Fırsat yaratmaya çalışacağım:) Sen Sosa ol, Ben Gomez:)
😀😀
Profile baktık ne ana kaldı ne avrat:)
Direk dümdüz 😀
Seni kabak tatlısından çok sevdiğim kesin 🤣
Beni her tatlıdan çok seviyorsun 🤪
Yok o kadar da değil. Ne tatlılar var çıtır çıtır 🤣
Bende çıtırım 💔
Yaradılanı yaradandan ötürü diyip politik cevap vermiş oluyum 😂
Hiç sevmemek daha kötü 😀
Hiç aevilmeyen ben hangisi daha kötü bilemedim 😂
Sevdiğin sevmemiştir seven olmuştur
C şıkkı künefeyi 😋😄
Olsada yesek 😀
Kabak tatlısı nı sevelim sonra başımıza iş açarız
Ya ya anneme yaptırdım işte yakaladın beni🤦
Yaşadığım yerde kapak meşhurdur bol tayinli cevizli of canim cekti
Kabak tatlısını çok severim kimseye değişmem üzgünüm 😋😂
Kabak tatlısı pek sevmem, yemem değil ama yıllardır yemiyorum hiçte özlemiyorum.
Kabağı severim , ama seni ve kabağı aynı anda daha çok severim☺️
Ya ben ya kabak 😀😀
Tabiki sennn😍
Hmm tamam 😀
Eskiden ne güzel konuşuyorduk artık yazamıyorum sana🥲
Ne kadar eskiden
Belki 2 yıl öncesi
10 yıldır buradayım ben
Olabilir bilemiyorum
Ok, sorun yok, zaten uzun zamandır takipteyim en azından buralardan yazışabiliyoruz😀 Seninle tekrar konuşmak güzeldi ama ❤️
Güzeldir evet
😁😁
Bilirimmmm
Üstüne tahin olursa tatlıyı tercih edebilirim
Senin üstüne tahin dökülüp yenilebiliyorsa seni, değilse kabak tatlısı tabiki😄😄
Net seni 😄
❤️😀
kabak tatlısı sevmem, seni seviyorum
Bende seni seviyorum ❤️
❤️
Bir alana bir bedava kampanyasi yok mu😅
Hangisi bedava olacak 😀
Seni alana kabak tatlisi bedava olur mu 😅
Bir an ben aşantiyon olucam sandiydim 😀
Aşantiyon ne acaba 😀😀
Kabak tatlısı. Ay canım çekti haha
Gel aşkım beraber yiyelim
Senle kabak tatlının alakası ne peki?
İkimizde seven az 😀
Ben kabağı severim açıcasi djkgllh
Sağol ya 😀
Seni tanısam senide severim belki yani hiç görmedim ki effghjkf
Kabak tatlısı sevmem seni sevelim :D
Başka seçenek mi var😀
Yok tabi 😂
Eyvallah 😀
Ne demek 😀
Ne demek 😀
Hiçbiri sevmiyorum...
Kabak tatlısı güzeldir.. insanlarla kıyaslamam..
dünyanın en boş beleş tatlısı
seni sevebilirim ama kabak tatlısıni hiç sevmiim
Şu an acıktığım için kabak tatlısı diyorum
ikinize de sevmiyorum
İkinizi de😀
Beraber yiyelim o zaman daha çok severiz🌸
Gelemedim yanına gitti ortada bir yerde buluşalım 😀
Buluşalım valla okullar açılsın
Bi bakalım 🌸🤍
Tatmadım hiç
O zaman beni 😀
Yes😄