Yeme & İçme Yemek yapmayı ne kadar iyi biliyorsunuz? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı kızlar yemek yapmayı bilmiyorlar... Yemek yapmayı ne kadar iyi biliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rabıaa04 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 42% 1 yıl Bir aralar bayaa iyi yapardım sonra elimin lezzeti kaçtı. ya yakıyorum ya çok tuzlu oluyor vb. 1 3 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl İlerde geeri gelir yaşın daha küçük Yorumla Rabıaa04 1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl 🙏🙏 Yorumla
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Baya iyi bildiğimi düşünüyorum. Güzel yaptığımı söylerler. 1 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Eline sağlık Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yumurta, kaşarlı, sucuklu falan, üstüne de makarna ohh mis, makarnayı sadece haşlıyorum ama SLKJHDHSALJFDKLADSBenim gibi kocayı nah bulurlar AKLJHASDKFKJHASDFKADSDF 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Temizlikte yapmayı bilmiyorum yemekte yapmayı bilmiyorum 1 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Aferin sana Yorumla
prova Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl bn biliyom hemde master yaptım hobıdı gırtlak yedıkçe 😂 0 8 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Hadi canım Yorumla prova 1 yıl hee😂 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Kocan en çok hangi yemeğini seviyor Yorumla prova 1 yıl hımm borek Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Hadi bakalım ev hanımı mısın Yorumla prova 1 yıl cıks sevgılı😬 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl O ne demek Yorumla prova 1 yıl hem sevgılı yaptım hemde borek Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İyi olduğumu düşünüyorum elin lezzetli derler 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,8b cevap paylaştı. Hayatta kalacak kadar 1 0 Yorumla
1dileko Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ortalama 1 5 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl En iyi yaptıgın yemek hangisi Yorumla 1dileko 1 yıl Salata Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Çok beceriklisin kanka 🫣 Yorumla 1dileko 1 yıl Siz bilirsiniz beyefendi Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Tabikide ben bilirim Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yemek konusunda iyinin bir tık üstündeyim.. 0 5 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Hadi bakalım en güzel yaptığın yemek hangisi Yorumla Malefiz1313 1 yıl Sevdiğim tüm yemekleri karnıyarık içli köfte lahana sarması biber dolması mentez... Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Dükkan açalım senle Yorumla Malefiz1313 1 yıl Ortaklı yapamam ben..😂 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Neden ya para bende işçilik senden 😁 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemek yapmayı iyi bilirim 0 3 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Ne yapabilirsin Yorumla Fatma911 1 yıl Hemen her yemeği yapabiliyorum Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Yapta bi yemek beraber yiyek Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aç kalmayacak kadar 1 9 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Nasıl yani sen ciddi misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet anormal bişeymi Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Anormal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Becerisizlik marifet bişey gibi zann edilmemeli Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Zannedilmeli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Trip mi atıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu sana niye trip atayım ben 😄 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Bilmiyorum artık öyle hissettim bian Yorumla
sna00 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Biliyorum 1 4 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Ne kadar iyi Yorumla sna00 1 yıl İyi yaparım Yorumla sna00 1 yıl Severim yemek yapmayi Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Peki eline sağlık akşama yapram sarda yiyelim Yorumla
escobar_barbiee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Bilme gibi bir zorunlulugumuz yok tsk 1 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Evlenince her gün dışarda yemek söylersin Yorumla
HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 75% 1 yıl Rakibim yoktur. 1 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Ne konuda Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 79% 1 yıl Bilmiyorm 0 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl Aferin Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Orta 0 1 Yorumla GGwrRespectGG 1 yıl En güzel yaptıgın yemek hangisini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir aralar bayaa iyi yapardım sonra elimin lezzeti kaçtı. ya yakıyorum ya çok tuzlu oluyor vb.
İlerde geeri gelir yaşın daha küçük
Evet bende öyle düşünüyorum
🙏🙏
Baya iyi bildiğimi düşünüyorum. Güzel yaptığımı söylerler.
Eline sağlık
Yumurta, kaşarlı, sucuklu falan, üstüne de makarna ohh mis, makarnayı sadece haşlıyorum ama SLKJHDHSALJFDKLADS
Benim gibi kocayı nah bulurlar AKLJHASDKFKJHASDFKADSDF
Temizlikte yapmayı bilmiyorum yemekte yapmayı bilmiyorum
Aferin sana
bn biliyom hemde master yaptım hobıdı gırtlak yedıkçe 😂
Hadi canım
hee😂
Kocan en çok hangi yemeğini seviyor
hımm borek
Hadi bakalım ev hanımı mısın
cıks sevgılı😬
O ne demek
hem sevgılı yaptım hemde borek
İyi olduğumu düşünüyorum elin lezzetli derler
Ben bilmem kocam yapsın
Peki
Hayatta kalacak kadar
Ortalama
En iyi yaptıgın yemek hangisi
Salata
Çok beceriklisin kanka 🫣
Siz bilirsiniz beyefendi
Tabikide ben bilirim
Yemek konusunda iyinin bir tık üstündeyim..
Hadi bakalım en güzel yaptığın yemek hangisi
Sevdiğim tüm yemekleri karnıyarık içli köfte lahana sarması biber dolması mentez...
Dükkan açalım senle
Ortaklı yapamam ben..😂
Neden ya para bende işçilik senden 😁
Yemek yapmayı iyi bilirim
Ne yapabilirsin
Hemen her yemeği yapabiliyorum
Yapta bi yemek beraber yiyek
Aç kalmayacak kadar
Nasıl yani sen ciddi misin
Evet anormal bişeymi
Anormal
Becerisizlik marifet bişey gibi zann edilmemeli