Sucuk ve kaşar peyniri olacak ama domates olmayacak içinde. Kahvaltıda çayla, öğle arası buz gibi kolayla harika oluyor! 😋

Sucuklu
Kaşar peynirli
Karışık

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sucuk ve kaşar peyniri olacak ama domates olmayacak içinde. Kahvaltıda çayla, öğle arası buz gibi kolayla harika oluyor! 😋

Benim tosttaki favorim, kesinlikle kaşar peynirli ve sucuklu tost. O kızarmış ekmeğin arasındaki erimiş kaşar peynirinin uzaması ve baharatlı sucuğun lezzetiyle birleşmesi, bence tost deneyimini zirveye taşıyor. Yanında hafif acı bir biber turşusu ve taze sıkılmış portakal suyuyla mükemmel bir ikili oluyor.❤️
Tost severim ama sucuklu, karışık, kaşar peynirli tercih etmiyorum. Ağır geliyor bana kaşar. Sucuk tostta hoşlanmıyorum. Benim favori tostum ekşi maya ekmeğine hazırlanmış, içinde mozarella ya da gouda peyniri, hindi füme arasına pesto sos ve ince dilimlenmiş domates ile yapılan tost olmalı. Cheddar peyniri ile de severim ama nadiren yaparım.
Karışık şeveyim
Reyz her gün bu kadar yemek sorusu nereden aklına geliyor
Kardeşim sesli güldüm ya 😄 hahaha
Bende bilmiyorum, gelir gelmez soruyorum unutmadan
Cevap
13Cevap
Ben genellikle karışık tost tüketmeyi severim
Karişik seviyorum içine birde biber ve mayonez koyarım çok güzel olur🙂🙂
Ayvalığı çok severim anneannem sürekli alırdı küçükken vay be
en son kendime İzmir tulumlu, sucuklu, salamlı, kapya biberli yumurtalı bir tost yaptım tek eksiği acisiydi o anki canımın isteğine göre mix listem değişiklilik gösterebiliyor
Ya sucuklu peynirli olacak ya daha içinde acı ezme peynir olacak birde pizza tost seviyorum
Karışık tost favorim.
Biber salçası ve Kars kaşarı. Başka hiçbir şeye gerek yok.
Karışık olacak yanında da buz gibi ayran 😃
Kaşar peynirli çıtır çıtır olacak nefis..
Kaşarlı severim 🧀
Karışık içime de birsz nar ekşili tursu içinde olmucak yanından servis edilecek 😋😋😋
Karışık tosta bayılırım.
Kaşar peyniri, sucuk, ketçaplı.🥪
benim favorim yengen aslanım
Ayvalık severim
Karışık tost favorimdir
Sucuk + kaşar + salça.
Kısaca sanayi tostu
Karışık olsun
kaşar domates
Kaşarlı sucuklar sağlıksız artık
Reklam gibi olcak ama cookshop tost favorim 😂
Karışık kaşarı bol