Sımsıcak makarna ve ekmek sizce ayrılır mı 😋✨?
#SheWolfWoman

Sımsıcak makarna ve ekmek sizce ayrılır mı 😋✨?
#SheWolfWoman

Makarna ve ekmek birbirini tamamlayıcı besin öğeleri olabilir. Makarna genellikle karbonhidrat açısından zengin bir besindir ve vücudun enerji ihtiyacını karşılamak için önemli bir kaynaktır. Ancak, tek başına makarna ya da ekmek tüketmek yerine, dengeli bir beslenme programı içerisinde her ikisinin de yer alması daha sağlıklı olabilir.
Ekmek, vücudun ihtiyaç duyduğu karbonhidratları sağlar ve lif içeriğiyle sindirim sistemine yardımcı olabilir. Makarna da benzer şekilde karbonhidrat açısından zengindir ancak genellikle az miktarda lif içerir. Dolayısıyla, makarna ve ekmek tüketiminin dengeli bir şekilde yapıldığında birbirlerini tamamlayıcı bir etki yapacağını söyleyebiliriz.
Makarnanın yanında bazen ekmek yediğim oluyor. Ekmek yerine geçmiyor benim için
Benim nezdimde makarna, mantı, fellah köftesi gibi hamur işi yiyecekler ekmeğe eş değer olduğu için yanında ekmek yemek son derece mantıksız ve sağlıksız.
Bir öğünde tek çeşit karbonhidrat alımını yeterli buluyorum.
Cevap
14Cevap
Makarna ekmek yerine geçer tabi ki de.. ben de çok severim makarna yemeği. özellikle de spagetti olanı severim
Makarna ile ekmek yemek için ancak öğrenci olmak gerekiyor. Garipler karnını ancak böyle doyurabiliyor çünkü.
Ekmeğin yerini bir şey vermez ben makarnayı da ekmekle yerim ekmeksiz doyamıyıyorum ya gücsüz hiss ediyrm ekmek yemediymde halsiz gibi oluyrm
Tahıl bazlı her şey ekmektir. Ekmek yemek ve onu elde tutmak alışılmış bir süreçtir.
Yok makarnayı ekmekle yemiyorum. 300 kilo olurum yoksa. 😬
Makarnayı asla ekmekle yemem, yiyorsam öğündür benim için
Kıtlık mı var kanka makarna ile doyarsın bırak ekmeği
makarna ekmek yerine geçer ve yanında ekmek yenilmez. makarna zaten hamurdur yani...
Ekmek yerine geçerkesinlikle domates soslu güzel oluyor spagetdi
aaaa makarnayı ekmekle yiyen bir ben varım sanıyordum :) Bide acı biber turşusu mis :)
Benim için sıcak ekmeğin yeri bambaşkadır..
Makarnayı ekmekle yiyen var mı gerçekten 🙄 ben tercih etmiyorum
Makarna ile ekmek yenmez, yenemez. :D
Makarna eşittir ekmek.
İkisini bir arada yemedim hiç ve ağır olur bence
Makarnayı ekmekle yiyen varsa engellesin beni lütfen
Makarna ekmek yerine geçer tabi ki
Makarna ilan menüde ekmek tüketmiyorum tabii ki
Kilo almak istiyorsan ekmekle ye makarnayı
Hic denemedim ama lezzeti guzel olurdu herhalde
Makarnayla ekmek mi yenir
Ekmeği açıp içine makarnayı koyacak off
Makarnaya ekmek bananı ilk defa görüyorum ŞWNXLWMXŞEMXKS