- 1 yıl
Dışarıda yemek yemeyi sevmiyorum ve tercih ettiğim söylenemez:d
12 Yorumla- 1 yıl
Bazen zorunda kalabiliyoruz ama. Ben de tercih etmiyorum.
- 1 yıl
Evet bu çok doğru, haklısın. Bende dışarıdan yediğim nadir zamanlar olabiliyor elbette. Örneğin arkadaşlarım ya da ailemden biri isteyince yiyorum kırmamak için. Böyle zamanlardada genelde karşımdaki ne yerse ona uymayı tercih ediyorum. Ama sevmediğim bir şeyse tercih etmiyorum. Başka bir şey yiyorum. Hamburger , pizza gibi şeyler değilde ızgara şeyleri falan tercih ediyorum. Tavuk , köfte vs gibi. ya da o an canım ne isterse. Kola falan içmiyorum, yıllardır içmem zaten. Ayran ve su tercih ediyorum. Bazen biz kızların tatlı krizleri tutabiliyor. Hadi tatlı yiyelim diyebiliyoruz mesela. :d
En güzeli kendi yaptığın gibi geliyor ve hijyenik. Dışarıda nasıl hazırladıklarını bildiğim ve öğrencilik yıllarımda çalıştığım için dışarıda pek yemek içimden gelmiyor, hoşuma gitmiyor. :) ve boşu boşuna para israfı gibi geliyor. :d Ama özel günlerde ve canımızın istediğinde hepimizin yaptığı oluyordur bu doğal.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
Hatay döner & İskender favorim.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Pek dısarda yemek yemiyoruz ama et dürüm, lahmacun olabilir..
10 Yorumla m
1 yılBurger , pizza, lahmacun, çorba , kebab.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen çok da ayırt etmiyormuşsun :)
- 1 yıl
Yalansız ilişki olamaz kim söylerse yalan yok benim ilşkimde desene kesinlikle inanmayın çünkü hepimiz yalan söylüyoruz sırası geldiğinde
01 Yorumla- 1 yıl
Sen çok yanlış geldin ya hahaha
- 1 yıl
Tavuk dürüm, iskender ve kumpiri severim.
10 Yorumla - 1 yıl
Karışık kebap, hamburger ve pizza
10 Yorumla - 1 yıl
Kebap
Pide10 Yorumla - 1 yıl
iskender
10 Yorumla Pizza
10 Yorumlalahmacun
10 Yorumla- 1 yıl
Burger ve döner
10 Yorumla Hamburger
00 Yorumla- 1 yıl