Dışarıdan aldığım kahve olsun, yemek ve tatlılar olsun nedense daha lezzetli geliyor bana. Evde o lezzeti ben yakalayamıyorum. Peki sizin düşünceleriniz neler? ☕😋

Dışarıdan aldığım kahve olsun, yemek ve tatlılar olsun nedense daha lezzetli geliyor bana. Evde o lezzeti ben yakalayamıyorum. Peki sizin düşünceleriniz neler? ☕😋
cafede içtiğim kahve daha lezzetli tabi ki de.. orada makinada yapılıyor.. ama fark etmiyor her türlü kahve güzeldir. bende nedense içecekler de pek fark olmuyor.. mesela kötü ve iyi yemek vardır benim için. ama kötü kahve yok ya da kötü enerji içeceği de yok benim için hepsi iyi geliyor.
Evde kendi hazırladığım kahve daha güzel bana göre. Kafede elbette gidip içtiğim oluyor ama tatlımı yaparım bazen yaparsam kahvemi demlerim bana öyle daha lezzetli gelir.
Cevap
2Cevap
Bende aynı durum var ne yaziki hep niye dışarda iyide evde gelip aynı şeyi yapınca aynı sonuç olmuyor 🤔🤔
Dışardaki daha güzel oluyor ama kahve için ekipman olsa bende evde aynısını yaparım kahveyi çok seviyorum hem içmek hem yapmayı.
Ev daha iyi hem bildiğim şeyi içip yiyorum dışarıdan yemek içmek bana göre değil
Evde hazırladığım Türk kahvesi daha lezzetli.
Türk kahvesini falan kendim güzel yapıyorum americonu falan dışarda daha iyi
Evde hazırladığım coffe
Evde kendi yaptığım kahve tabi ki.
Kendi yaptığın daha iyidir
cafede içtiğim
Evdede dışarda da
Dışardaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?