Yeme & İçme Canınız ne yemek istiyor 😋? TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Hiç olmayacak şeyler aşeriyorum ya 🤰🏻 Canım chips ve Snickers dondurma istiyooor, ne alaka yanii ama 🙄 Canınız ne yemek istiyor 😋? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. şu an hiç bir şey istemiyor canım ama pizza olabilir 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Canım biy şey istemiyor tokum bugün çuk yimek tükettim 1 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaptığım yemeğin tadını beğenmedim ama boşa gitmesin diye hepsini yedim. şu an hiçbir şey yemek istemiyorum. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Canım hiçbir şey yemek istemiyor. Keşke şu an sokağa çıkabilsem. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Anaaam yok bişey istemiyorum. Bugün yemek bile yapmadım tarhana çorbası yaptım sadece. İştahım yok 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Pizza bekliyorum şimdi. İnşallah pizza yiyecem. 1 0 Yorumla
Sjskdkdkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Galiba metro çikolata ya da limonlu sarma. Kornişoj turşu da olabilir 1 0 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl fotoğrafı görünce öyle şeyler çekti ki canım varya 😂 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Şöyle güzel bir istakoza hayır demem 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görselden sonra yemekten soğudum.. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. Sanırım malum zamanın 1 hafta öncesindesin 😉 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin psikolojin bozuk abim 😳 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Wendy's burgerleri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
şu an hiç bir şey istemiyor canım ama pizza olabilir
Canım biy şey istemiyor tokum bugün çuk yimek tükettim
Yaptığım yemeğin tadını beğenmedim ama boşa gitmesin diye hepsini yedim. şu an hiçbir şey yemek istemiyorum.
Canım hiçbir şey yemek istemiyor. Keşke şu an sokağa çıkabilsem.
Anaaam yok bişey istemiyorum. Bugün yemek bile yapmadım tarhana çorbası yaptım sadece. İştahım yok
Pizza bekliyorum şimdi. İnşallah pizza yiyecem.
Galiba metro çikolata ya da limonlu sarma. Kornişoj turşu da olabilir
fotoğrafı görünce öyle şeyler çekti ki canım varya 😂
Tereyağlı İskendere hayır demem
Alayım nerde varsa
Şöyle güzel bir istakoza hayır demem
Görselden sonra yemekten soğudum..
şu an waffle veya magnolia çekiyor.
Çikolata... bir sürü cikolata...
Mezar olsa da yatsam diyorum
şu an bi waffle iyi giderdi
Sanırım malum zamanın 1 hafta öncesindesin 😉
Patlıcan kebabı