Ben ilk olarak puding yapmıştım ama içine süt yerine su koymuştum. Peki siz yemek veya tatlı olarak ne yaptığınız?

Ben ilk olarak puding yapmıştım ama içine süt yerine su koymuştum. Peki siz yemek veya tatlı olarak ne yaptığınız?

İlk olarak makarna yapmayı denemiştim ama suyun kaynamasını beklemeden makarnayı olduğu gibi soğuk suya dökmüştüm, haliyle pişmedi tabi. İlk yaptığım tatlı da kakaolu kekti.
Ben ilk yemek yaptigimda çorba oda bir anda rengi siyah oldu ve pilavı hep ocakta pişiriyorlar bende fırında koydum tatlıyı kek yaptım ilki yandı 2 cisi olmadı 3 su piştikten sonra fırını kapatın icinde piraktim ve sanki pişmemiş gibi oldu buhar yüzünden ve kek 2 yil sonra yaptıktan sonra ancak oldu 😂😂😂 yemek konusunda hala deniyorum umarım bir gün zehirlenmezler 🤣🤣
Supangle yapmıştım bisküviyle pastasını oluşturmak ve buzdolabında iki üç saat bekletmek gerekiyordu ben de çok lezzetli olduğu için beklemeye dayanırken zorlanırdım.. Sonra da kuplarda en güzel hâliyle ikram etmek tabi ki ayrı bir mutluluk olurdu..
Mercimek çorbası diye hatırlıyorum üzerine o kadar pul biber koymuştum ki kıpkırmızı olmuştu bi hevesle komşuya götürdüm komşu aa domates çorbası mı yaptın demişti 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap
12Cevap
Hatırlıyorum evet
Ya ilk yumurta yapmıştım 7 yaşındayken. Boyumda kısa ocağa yetişmiyordum gittim sandalye çekip üzerinde yaptım hasdhgdah.
ben tatlı olarak irmik helvası yapmıştım ki hala da yaparım güzel de yaparım. yemek olarak ilk çorba yapmıştım ki o basit zaten
Yemeği bilmiyorum da tatlı olarak ıslak kek yapmıştım Antep fıstıklı
İlk yaptığım şey tatlıydı; sufle yapmıştım
İlk yemek göğüs yapmıştım ilk tatlım da üzümlü kekti..
tabiki ilk yemeğim yumurta kırmıştım sonra et sote yapmıştım tatlı hiç yapmadım.
Yemek değil de kek yaptığımı hatırlıyorum sonra Çiğ köfte denemiştik 😂
Patates sulusu. En kolay. Soğan kavur kalça patates su koy tamam
Fakir tatlısı var ya hani kakakoyu bisküvinin üzerine döküyorsun ha işte onu 😅
Hazır mercimek çorbası rezalet olmuştu
10 yaşımda pirinç pilavı yapmıştım 🤣
İki yumurta kırdım, haşlamışta olabilirim.
Yumurta ve kek yapmıştım
O kadar çok yaptım ki hatırlamıyorum
Hiçbişey yapmadım valla
Kek yapmışımdır muhtemelen
Pilav… ve iğrenç olmuştu 😅
Köfte yapmıştım ve içinden saç çıkmıştı iyyy 😀
Kek yapmıştım
Fırında tavuk yapmıştım 12 yaşında
Kim bilir kaç yaşımda da yaptım Htırlamıyorum
Un kurabiyesi
Güveç yapmıştım tatlıyı hatırlamıyorum
Maalesef... iğrenç ötesiydi 🤣🤣🤣