Yeme & İçme Kahve içelim dediğiniz an kim yapar kahveyi? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buyurunuz efenim😄 Güncellemeler1 yıl Kahve yapmayı sevmesek de yaparız içmeyi seviyorum 😅 Kahve içelim dediğiniz an kim yapar kahveyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Ben kendim yaparım kendim içerim afiyet olsun 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahve içmiyorum içmiyorum, 20 yıldır kahve içmiyorum ama her gün bana kahve sorusu soruyorsunuz kızlar 1 1 Yorumla KahveMavim 1 yıl Kahve içilmez mi ya hem sağlıklı hem çok lezzetli Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Barista yapar içeriz. 1 0 Yorumla
severobeni Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 359 cevap paylaştı. ben yaparım alsksjsj 2 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yaparim hersekilde :D 1 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Genelde ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kendim yaparım kendim içerim afiyet olsun
Kahve içmiyorum içmiyorum, 20 yıldır kahve içmiyorum ama her gün bana kahve sorusu soruyorsunuz kızlar
Kahve içilmez mi ya hem sağlıklı hem çok lezzetli
Barista yapar içeriz.
ben yaparım alsksjsj
Ben yaparim hersekilde :D
Benın dısımda herkes yapabilir 😀
ben yaparım zaten kimsem yok
Genelde ben
Kimae