Soğan eklenir ama soğan da vermediler gerçi. En iyisi Hatay soslu dönere devam bundan sonra. Kafamız daha rahat öyle 😂

Soğan eklenir ama soğan da vermediler gerçi. En iyisi Hatay soslu dönere devam bundan sonra. Kafamız daha rahat öyle 😂
Yoo eklenir. Eskiden akşam misafirliklerinden dönerken kardeşimle bana lahmacun dürüm alırdı annemler. İçinde gayette domates soğan maydanoz her şeyi koyarşardı ve inanılmaz lezzetli olurdu ay canım çekti
Herkesin farklı damak tadı var, o onla yenmez, onla olmaz, şöyle olmaz böyle olmaz bla bla blaaa amaaan herkes bişey der işte. Kim nasıl seviyorsa öyle yesin. Ben lahmacun arasına domates koyarım maydanoz da koyarım limonu da sıkarım sonra onu iyice sarıp yerim. Afiyet olsun
Ne demek domates yenmez kardeşim. Lahmacuna limon, domates, soğan ve maydanoz şart. Domates getirmiyorsa direk kalkarım başka domates veren lahmacuncu mu yok. :D
Cevap
11Cevap
LAhmacun yanında salata gider tabi ki de.
Domates olmazmi ya soğan da güzel gider yanında
farklı yerlere gitmenizi tavsiye ederim
Ne o öyle yanında ne yiyeceğine karışıyorlar
Teebiyesizler size ne benim yanında ne yiyecegimden 🤔😤
Yürüsün gitsinler boş yapmasınlar, ben domatessiz severim ama koyulmaz diye bir şey yok. Herkes herkesi kendi zevkine göre şartlıyor😂
Sana bunları kim söylüyor 😃 Bana yemek zevki olmayan bir arkadaşın söylüyor sende soruyorsun gibi gelmeye başladı 😂
Hayır ben roka pul biber limon ve domates ekliyorum çokta güzel oluyor afiyet olsun
etin yanında baharatlandırılmış domates olmazsa olmazım
Ohoo racon çoktan bozulmuş Lahmacunun asla çiğnenmeyecek kuralları var değişmeye bile kapalıdır 😁
Ohho domates de soğan de eklenir ne yediğimize de karışmayın
marul ve ince dilimlenmiş sumaklı soğan koycaksın araya
Gaddar Kerim 😂
Benim adım kerim :)
Kesinlikle eklerim 👍 domates ve bol yeşillikli güzel olur zaten birde basıcan limonu offf miss olur miss
Soğan yeşillik domates eklerim süper olur aşırı boş yapmışlar
Evet ekliyorum kıvircik vs. gibi şeyler 😅😅
Domates eklemem, soğan, yeşillik ve limon olur mutlaka..
Herşeyle domates yerim hatta ben sadece domatesle yerim desem :D
Domates olmadan olur mu. Onu diyen uzaydan mı gelmiiişş
ben domates koyarım gayette güzel olur. bol limon sıkar yerim
Peynir koyar yerim kimene jsjsjs
Lahmacun yenmez mi reis ya göm gitsin🤣
domates eklenmezde soğan eklerim ben
Hayır, tüm tadı bozuyor domates.
Demek ki haklılar :))
O masanın hakkı sumaklı soğandır
Ben evde yapmıştım daha güzel oluyor
ben içine bir şey koymadan yiyorum
Sadece maydanoz ve limon yerim lahmacunun yanında.
Domatessiz yemem
Böyle lahmacun yenmez
Domates le de yerim ama olmasa da sorun olmaz
Çok sulandırıyor ya lahmacunu
domatesle güzel olur
hayır sevmem
Eklerim
İçinde var zaten gerek yok
Evet ekliyorum
Yenilir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?