Yeme & İçme Sigaranın yanında en iyi ne gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kahve sigara>> Güncellemeler+1 yıl herkes bira demiş>>>>>>>>>> o zaman biranın da hangisi onu söyleyin. efesMalt adamdır Sigaranın yanında en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sigara enerji içeceği harika oluyor. 0 0 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi iyi gidiyor birde arkadaşlarla derin sohbet 🙃 1 0 Yorumla
Onur50Nev Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Ameliyat öncesi rakı derdim ama şu an kahve seçeneğini kullanıyorum 🫣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl raki büyüktür Yorumla Onur50Nev +1 yıl şu an yanından bile geçmem yasak ne kadar büyük olsada masamda yeri yok 🙃 Yorumla Soran +1 yıl o zaman yak bi sigara Yorumla Onur50Nev +1 yıl Dur şu son çekirdeğimi çitliyimde öyle yakıyım 😅 Yorumla Soran +1 yıl sjsjsjshdjhfjdk Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl gunun ilk sigarasi + gunun ilk kahvesi 1 0 Yorumla
AbelTesfayee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Birde seks cok zevkli olurdu sigara kahve sonrasi ahahah 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Rakı gider kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok doğru Yorumla Boğaalfa +1 yıl Bencede 😂 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki turk kahvesi sence 0 8 Yorumla Soran +1 yıl kahvenin ve alkolun her türlüsü Yorumla FlortozErkek +1 yıl Bira ile harika gider Yorumla Soran +1 yıl bence de Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ne burcusun Yorumla Soran +1 yıl aslan Yorumla FlortozErkek +1 yıl Tehlikesin Yorumla Soran +1 yıl burclara inanmam Yorumla FlortozErkek +1 yıl Okey Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bira olum ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl şarapppp Yorumla Medical34 +1 yıl Biraz bira biraz şarap önceydi.. Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Medical34 +1 yıl Tebrikler Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. kahve viski 0 2 Yorumla Soran +1 yıl guzel geldi kulaga Yorumla mergens +1 yıl güzeldir. Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tutku piskuvit 1 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. çukulattaaaa 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kola, kahve, enerji 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraa 1 26 Yorumla Erronblack41 +1 yıl Sende bendensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Erronblack41 yaz gelsede höpürdetsek Yorumla Soran +1 yıl ooooo en iyisi bu.. benim için şarap da var tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok şarap beni bu dünyadan koparıyor genelde viski tercihim Yorumla Erronblack41 +1 yıl Ben viski ile de çok seviyorum. Hatta dolapta bir tane biram vardı onu içeyim Yorumla Erronblack41 +1 yıl Ama ortam olacak sohbet edecek biri olacak o zaman daha ayrı bir güzel oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Erronblack41 lan niye kimle iletişim kursam alkol alma isteği geliyor😅 şeytan cildinde gezen melek gibiyim mübarek Yorumla Erronblack41 +1 yıl Çok güzel söz ya ben bunu not alayım 😂 Yorumla Erronblack41 +1 yıl Senin gibi kafa dengi biri ile içmek güzel olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Erronblack41 yok ben bu aralar ayık dolaşma taraftarıyım Yorumla Erronblack41 +1 yıl Ben zaten sarhoş olmak için içmedim bir zaman sohebt ve gevşeme için içiyorum Yorumla Soran +1 yıl @Erronblack41 yavsama kıza sallamıyo çok seni kardeş Yorumla Erronblack41 +1 yıl Öyle bir niyetim yok. Sen kıskanma 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Erronblack41 hfjdksdhfjdsjhfjd yazdıklarını bir daha oku :D Yorumla Soran +1 yıl @Erronblack41 yok cano bende manit var seni mi kıskancam fgdhgfhdjsjdgf kızı kurtarıyom ben Yorumla Erronblack41 +1 yıl Sen bence kendini kurtar 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Erronblack41 yahu niye kıskansın akıllı kadın kıskanmaz kıskandırır😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu soran kardeş sağol güzelim iyi niyetin için Yorumla Erronblack41 +1 yıl Aldın mı cevabını Yorumla Soran +1 yıl ne demek canım Yorumla Soran +1 yıl @Erronblack41 sana söyledi yalnız sdfaggsgsygadh Yorumla Erronblack41 +1 yıl Ben nasıl bir girdaba girdim yaa. Alkolden soğudum valla 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah birayı içmeye başlamış herhalde Yorumla Erronblack41 +1 yıl Şimdi açmıştım 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl ahahsshadwhad vallahi başlamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Erronblack41 boş ver senin içmedende kafan güzel 😄 Yorumla
modelisttt Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Kahve çay alkol 0 10 Yorumla Soran +1 yıl mis gibi Yorumla modelisttt +1 yıl Alkol iciyomsn Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl var ama sana yok Yorumla modelisttt +1 yıl Alkoller benden en lüx mekanda Yorumla Soran +1 yıl yaş kaç Yorumla modelisttt +1 yıl 30 senin Yorumla modelisttt +1 yıl En lüx mekanda alkol icicez bütün masraflar bana ait Yorumla modelisttt +1 yıl Hadi ama Yorumla modelisttt +1 yıl Ya sende varya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sigara enerji içeceği harika oluyor.
Türk kahvesi iyi gidiyor birde arkadaşlarla derin sohbet 🙃
Ameliyat öncesi rakı derdim ama şu an kahve seçeneğini kullanıyorum 🫣
raki büyüktür
şu an yanından bile geçmem yasak ne kadar büyük olsada masamda yeri yok 🙃
o zaman yak bi sigara
Dur şu son çekirdeğimi çitliyimde öyle yakıyım 😅
sjsjsjshdjhfjdk
gunun ilk sigarasi + gunun ilk kahvesi
Birde seks cok zevkli olurdu sigara kahve sonrasi ahahah
Rakı gider kanka
çok doğru
Bencede 😂
Tabiki turk kahvesi sence
kahvenin ve alkolun her türlüsü
Bira ile harika gider
bence de
Ne burcusun
aslan
Tehlikesin
burclara inanmam
Okey
Arkadaş
Çay..
Çay sohbet sigara
Kahve
Kahve
Bira
en guzeli
Bira olum ya
şarapppp
Biraz bira biraz şarap önceydi..
evett
Tebrikler
Çay sigara
kahve viski
guzel geldi kulaga
güzeldir.
Tutku piskuvit
çukulattaaaa
Benn
Kola, kahve, enerji
Biraa
Sende bendensin
@Erronblack41 yaz gelsede höpürdetsek
ooooo en iyisi bu.. benim için şarap da var tabi
Yok şarap beni bu dünyadan koparıyor genelde viski tercihim
Ben viski ile de çok seviyorum. Hatta dolapta bir tane biram vardı onu içeyim
Ama ortam olacak sohbet edecek biri olacak o zaman daha ayrı bir güzel oluyor
@Erronblack41 lan niye kimle iletişim kursam alkol alma isteği geliyor😅 şeytan cildinde gezen melek gibiyim mübarek
Çok güzel söz ya ben bunu not alayım 😂
Senin gibi kafa dengi biri ile içmek güzel olurdu
@Erronblack41 yok ben bu aralar ayık dolaşma taraftarıyım
Ben zaten sarhoş olmak için içmedim bir zaman sohebt ve gevşeme için içiyorum
@Erronblack41 yavsama kıza sallamıyo çok seni kardeş
Öyle bir niyetim yok. Sen kıskanma 😂😂
@Erronblack41 hfjdksdhfjdsjhfjd yazdıklarını bir daha oku :D
@Erronblack41 yok cano bende manit var seni mi kıskancam fgdhgfhdjsjdgf kızı kurtarıyom ben
Sen bence kendini kurtar 🤣🤣
@Erronblack41 yahu niye kıskansın akıllı kadın kıskanmaz kıskandırır😊
Soruyu soran kardeş sağol güzelim iyi niyetin için
Aldın mı cevabını
ne demek canım
@Erronblack41 sana söyledi yalnız sdfaggsgsygadh
Ben nasıl bir girdaba girdim yaa. Alkolden soğudum valla 🤣🤣
Hahahah birayı içmeye başlamış herhalde
Şimdi açmıştım 🤣🤣
ahahsshadwhad vallahi başlamış
@Erronblack41 boş ver senin içmedende kafan güzel 😄
Sevgili ve sigara