Yeme & İçme Şu çayı altın tozu dökmeden içemeyen bir tek ben mi varım acaba? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor bazen diyorum Allah kahretmesin keşke bukadar zengin olmasaydım Güncellemeler+1 yıl 🌺🌸🌿🌺🌸🌹🌿 Şu çayı altın tozu dökmeden içemeyen bir tek ben mi varım acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben altın tozlu kahvemi dökmeden içebiliyorm sdfsdafiyet olsun ellerine sağlık 🙏 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kelepçe takıyorlar artık ahaba dikkat ed. 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Beni de kesin içeri atarlar 😂 sen artık bana sigara çamaşır filan getirirsin 😂 Yorumla fesfs +1 yıl Çarşaf böreği getiririm ahah Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Karışık kuru dolma da yap getir Yorumla fesfs +1 yıl Hahah He tamam. Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. Başa bela oldu zenginlik demek ama paylaşmak güzeldir derdini de belanı da paylaşabilirsin benimle 😂😇 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm 😊 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İçeri alıyorlar artık o yüzden kşmse içmiyor 😂😂 Dilan Polat'ın bir sözü vardır: Enerciiiiiiiiii Zaten başka söz bilmiyor kadın 😂😂 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Enerciiiiiiiii 😂 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Arkadaşlar alın bunu içeri alın alın 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Alın içeri alın alın 🤣 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Al iste bir ben gibi daha dislerim altin sarisi oldu boyle icmekten😂 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaa hiç sorma bazen diyorum Allah kahretmesin keşke bukadar zengin olmasaydım 😂 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Darbukator baryamin disleri gibi oldular😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çayı heder etmişsin.Zenginlik başa bela. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Zenginlik böyle bir şey işte 😂 Yorumla guapomorena +1 yıl Çok çok versin Allah :) Çayı altına döküp içesin ahahaha Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sırrını çözdüm enecini oradan alıyon sen enerci enerci 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen öyle 👍 Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Altın çok olunca ne yapacağını şaşırıyor insan, dikkat et afiyet olsun🤣 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Öyle öyle bazen diyorum keşke bu kadar zengin olmasaydım 😂 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 666 cevap paylaştı. Allaaaaaah gülmekten yarıldım bisküvinin poşetinimi koydun😂😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hı hııı 😂 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Zenginliğinin bize faydası yok ki hava atmanın gereği var mı 😀 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @merru Merrru evin Barkın yokmuuu 😂 yokkkk 😂 hem canımı sıkıyorsun Yorumla merru +1 yıl Bana ev bark alirsan hayir demem 😀 sıkkın can iyidir ya benim de sıkılıyor ,😂 Yorumla
haklısıınvolkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zengin insanın hali başka tabii.:D 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @haklisiinvolkan hiç sorma bazen diyorum Allah kahretmesin keşke bukadar zengin olmasaydım 😂 Yorumla haklısıınvolkan +1 yıl Paylaşalım ozaman paylaşmak dinimizde var.:D Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Sana pırlanta atıp içmek yaraşır gadası 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ya senin canını yerim ben 🤗 teşekkür ederim 🙏 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Zenginlik çok yakışırdı sana gadası 🙏 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yok be canım ben çok parayı zenginliği hiç sevmem hiç öyle merakın hayalimde olmadı çünkü paran çok olursa derdinde düşmanında çok olur en güzeli kimseye muhatac olmadan yaşayabilmektir Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Rabbim gördüğümüzden geri koymasın, ele aleme muhtaç etmesin. Sağlıktan düşürmesin gadası Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Amin canım inşallah 🙏 herşeyin fazlası zarardır Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Amin gadası Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Nazar değicek ablaa😍😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben altın tozu olmadan içemem 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bende içemiyorum nedense 😂 DorothyBabe +1 yıl Aynıyız😂 r_engarenkyollar +1 yıl 👍👍🙋🤗😍🌺
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olan var olmayan var apla ayıptır yaaaa 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Doğru söylüyorsun 👍 Zenginliğin gözü kör olsun bee😂 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dbsjsmnsnejsjs bu iyiydi 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dimi ama 😂 ehh işte yaptık birşeyler 😂 Yorumla
Name94 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen bu gidişle iflas edersin benden demesi😄 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Demi yaa🤣🤣 1 8 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Zenginlik böyle bir şey işte 😂 Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Evet , seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten zahmetli bir durum. Sonunda çay keyfi yapmış olacaksın, bence değer 🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bugünde olmayan hayellerimizin şerefine içelim 👍 içelim güzelleşelim 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @1Dehliz1Zirve. Enerciiiiiiiii 😂😂 Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Sen muhakkak guzellesiyorsundurda neden olmayan diyorsun , nerede olduğunu söyle gelirim hayallerini gerçekleştiririz 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂 Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Sende sağol. Amin. Teşekkür ederim 😊 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙏🙋 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. 🤣 afiyet olsun. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Allahım yaa 😂😂 1 14 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Enerciiiiiiiii 😂😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Kız susss böyle diyenler hapsi boyluyor 😂🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benide kesin atarlar içeri 😂 sen bana sigara çamaşır filan getirirsin artık 🤣 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Atmasınlarr boşverrr 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bana kıyamacağını biliyordum 😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Allahım Yarabbim 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Noldu 😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Ne olabilir acabaaaa 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bilmem nolabilir ben sana soruyorum Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Hiç hiçç 😞 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm 😊 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Gıcıkk Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Romantikadam10 gıcık demiyeydi iyiydi 😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Ne deseydimm 😂 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Altın tozu değil o kandırmışlar seni uyandırayım 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çayı niye çöp ettin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben altın tozlu kahvemi dökmeden içebiliyorm sdfsd
afiyet olsun ellerine sağlık 🙏
Kelepçe takıyorlar artık ahaba dikkat ed.
Beni de kesin içeri atarlar 😂 sen artık bana sigara çamaşır filan getirirsin 😂
Çarşaf böreği getiririm ahah
Karışık kuru dolma da yap getir
Hahah He tamam.
Başa bela oldu zenginlik demek ama paylaşmak güzeldir derdini de belanı da paylaşabilirsin benimle 😂😇
Tomommm 😊
İçeri alıyorlar artık o yüzden kşmse içmiyor 😂😂 Dilan Polat'ın bir sözü vardır: Enerciiiiiiiiii
Zaten başka söz bilmiyor kadın 😂😂
Enerciiiiiiiii 😂
Arkadaşlar alın bunu içeri alın alın 😂😂
Alın içeri alın alın 🤣
Al iste bir ben gibi daha dislerim altin sarisi oldu boyle icmekten😂
Yaa hiç sorma bazen diyorum Allah kahretmesin keşke bukadar zengin olmasaydım 😂
Darbukator baryamin disleri gibi oldular😂
😂😂
Çayı heder etmişsin.
Zenginlik başa bela.
Zenginlik böyle bir şey işte 😂
Çok çok versin Allah :) Çayı altına döküp içesin ahahaha
Sırrını çözdüm enecini oradan alıyon sen enerci enerci
Aynen öyle 👍
Altın çok olunca ne yapacağını şaşırıyor insan, dikkat et afiyet olsun🤣
Öyle öyle bazen diyorum keşke bu kadar zengin olmasaydım 😂
Allaaaaaah gülmekten yarıldım bisküvinin poşetinimi koydun😂😂
Hı hııı 😂
Zenginliğinin bize faydası yok ki hava atmanın gereği var mı 😀
@merru Merrru evin Barkın yokmuuu 😂 yokkkk 😂 hem canımı sıkıyorsun
Bana ev bark alirsan hayir demem 😀 sıkkın can iyidir ya benim de sıkılıyor ,😂
Zengin insanın hali başka tabii.:D
@haklisiinvolkan hiç sorma bazen diyorum Allah kahretmesin keşke bukadar zengin olmasaydım 😂
Paylaşalım ozaman paylaşmak dinimizde var.:D
Sana pırlanta atıp içmek yaraşır gadası
Ya senin canını yerim ben 🤗 teşekkür ederim 🙏
Zenginlik çok yakışırdı sana gadası 🙏
Yok be canım ben çok parayı zenginliği hiç sevmem hiç öyle merakın hayalimde olmadı çünkü paran çok olursa derdinde düşmanında çok olur en güzeli kimseye muhatac olmadan yaşayabilmektir
Rabbim gördüğümüzden geri koymasın, ele aleme muhtaç etmesin. Sağlıktan düşürmesin gadası
Amin canım inşallah 🙏 herşeyin fazlası zarardır
Amin gadası
Nazar değicek ablaa😍😂
😂😂
Ben altın tozu olmadan içemem
Bende içemiyorum nedense 😂
Aynıyız😂
👍👍🙋🤗😍🌺
Olan var olmayan var apla ayıptır yaaaa
Doğru söylüyorsun 👍 Zenginliğin gözü kör olsun bee😂
Dbsjsmnsnejsjs bu iyiydi
Dimi ama 😂 ehh işte yaptık birşeyler 😂
Sen bu gidişle iflas edersin benden demesi😄
Demi yaa🤣🤣
Zenginlik böyle bir şey işte 😂
Evet , seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten zahmetli bir durum. Sonunda çay keyfi yapmış olacaksın, bence değer 🤣
Bugünde olmayan hayellerimizin şerefine içelim 👍 içelim güzelleşelim 😂
@1Dehliz1Zirve. Enerciiiiiiiii 😂😂
Sen muhakkak guzellesiyorsundurda neden olmayan diyorsun , nerede olduğunu söyle gelirim hayallerini gerçekleştiririz 🤣🤣
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
Sende sağol. Amin. Teşekkür ederim 😊
🙋🙏🙋
🤣 afiyet olsun.
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
Allahım yaa 😂😂
Enerciiiiiiiii 😂😂
Kız susss böyle diyenler hapsi boyluyor 😂🤣
Benide kesin atarlar içeri 😂 sen bana sigara çamaşır filan getirirsin artık 🤣
Atmasınlarr boşverrr 😂
Bana kıyamacağını biliyordum 😂
Allahım Yarabbim 😂😂