Pratik yemek denilince ilk akla gelen yemek nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Pratik yemek denilince ilk akla gelen yemek nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Pratik yemek dediğimizde akla gelen birkaç farklı yemek olabilir, çünkü herkesin pratik olarak değerlendirdiği yemek türleri farklı olabilir. Ancak genellikle insanların pratik olarak değerlendirdiği yemekler arasında makarna, omlet, sandviç, pizza, salata gibi hızlı ve kolayca hazırlanabilen yemekler bulunur. Bu tür yemekler, genellikle yoğun bir günün ardından hızlı bir şekilde hazırlanabilir ve doyurucu bir öğün sunabilirler. Yani pratik yemek tanımı kişiden kişiye değişebilir, ama genellikle hızlı ve kolay hazırlanan yemekler bu kategoriye girer.
Pratik değil ama nefis bir tavuk yaptım yarın için çocuklara... Kalite kontrol yaptılar acayip sevdiler. Pratik bir sürü öneri yapılır misal tavuk baget + patates, biraz sosla at fırına.. Bitti gitti..
Ben tavuk midye şiş yaptım. Yanına tatator sos... 1 şişe maden suyu, 1 su bardağı un, tuz, 1 yumurta, karabiber kırmızı biber.. Çırp güzelce... Tavuk kalça kemiksiz kısmından kuşbaşı doğra, sosa yatır. Beklet. Sonra şişlere diz, kızart. Tarator sosla servis yap... Pratik mi? Asla... Leziz mi? Hem de nasıl...
Firinda patates makarna
Fırında güzel olur
Cevap
12Cevap
Menemen olabilir. Ton balıklı makarna da süper pratik ve doyurucu.
Ton Balıklı makarnanın tadını merak ediyorum
Makarna😂yimirta
Onlarsız olmaz.
Makarna, menemen. Ama şimdi airfryer var. Çoğu yemek artık çok praatik
Aynen her evde var
Noodle yiyin arkadaşlar kısır oluyor insanlar yiyin yedirtin ben öyle yapıyorum üremeyelim artık
Noodle iyi değil
Sandviç, mümkünse özel ve lezzetli hazırlanmışından. 😄
Makarna 😅
Doğru
Dışarıdan söylenen yemek
Dün söyledim güzeldi
Makarna , menemen , yumurta
Aynen
Benim aklıma ilk makarna geliyor.
Aynen makarna çok pratik
Menemen, makarna , kıymalı yumurta
çorba makarna menemen
İki yumurta kırmak bilinç altımıza yer etmiş.
Sucuk 😋
Şifa olsun
makarna veya omlet
Makarna bence
Makarna
Makarna olabilir
Yumurta kırıp yemek
Peynir ekmek çay
noodle
Makarna
Patates
Kuzu çevirme