Yeme & İçme Bu saate bana Börek yapacak hanımefendiyi Ne Zaman Bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaş 30’u geçti.Şöyle bir hanımefendi bulsak nikahı basacağız daNe zaman buluruz Bu saate bana Börek yapacak hanımefendiyi Ne Zaman Bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bu saatte börek yapacak kadınlar artık üretilmiyor. Onlar eski nesil çok dayanıklı modellerdi. 0 0 Yorumla
osaka_exe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Burada sorarak bulma ihtimalini azalttın hocam 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Bu saattee sana aşık deilsem yapmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman yapacaksın :D Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Abi bisikleti bi tur verirsen yaparim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Olur veririm :D Kaçırmayacaksan bisikletimi Yorumla bloodabsorber +1 yıl Söz veremem şimdi:D Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyen çok çocuk oldu senin gibi çünkü 😅 vermedim hiç Yorumla bloodabsorber +1 yıl Önce böreği yaparım bir parça veririm bir tur binerim sonra bir parça daha bir tur daha böyle böyle anlaşırız Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı 😅Ya da sen bana bir tepsi börek yap 1 gün gez diğer gün gel. Yorumla bloodabsorber +1 yıl Gelmezsem anla ki son nefesimi verdim. İstersen bana çip falan tak Yorumla Soran +1 yıl Kedi misin sen niye çip takıyım kızımm Yorumla bloodabsorber +1 yıl Ölür kalırsam bisikleti bul shagdbfn Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey olursa diye bi anlaşma imzalamamız lazım :D az para değil o bisiklet. Yorumla bloodabsorber +1 yıl En iyisi ben hayrına börek yapıp gideyim abi. Yorumla Soran +1 yıl He valla 🌹Sana 3 kere Fatiha okurum Yorumla bloodabsorber +1 yıl Aghsdjfk çok iyisin.:) İyi geceler diliyorum ben kaçayım Yorumla Soran +1 yıl Sağol yeğenim görüşürüz Yorumla
AbiAzcıkGöbekAtalım Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben de bana börek yapacak erkek arıyorum 1 35 Yorumla Soran +1 yıl Evde kaldın yüzelim H. o Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Herkes senin gibi beceriksiz değil sorry Yorumla Soran +1 yıl Sus sus Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Beceriksizzzzzzz Yorumla Soran +1 yıl Evde kalmışşş, bu saatte yalnızsın birde pü.. Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Diyene bak orta yaşlı peh Yorumla Soran +1 yıl Gayet çıtırım 😎 Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Nesin sen popeyes mi Yorumla Soran +1 yıl Hah hah Hayır baklavayım Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Merdiven altı baklava seni Yorumla Soran +1 yıl Sus göbekli seni. Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Kendine bak gorill Yorumla Soran +1 yıl Goriller kaslı olur.Gurur duydum 🦍 Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Adem’den gelmediğini kabul etmen iyi oldu. Kendini tanıman güzel bir şey AHAJAJ Yorumla Soran +1 yıl Olayı siyasete mi taşıyalım şimdi shshhsNeyse Suriyelileri gönderirken seni de mancınıkla göndereceğiz Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Seni de botla gönderelim diycem ama malum 30 kişinin rızkını yediğin için ilerlemeden batar ahajhahaha Yorumla Soran +1 yıl Batarken senin gibi yılana sarılmak yerine botum batar en azından shshhsGururla boğulurumGerçi kaslarım hemen beni su üstünde tutar ama neyse Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Protein tozunu bulan adama yatıp kalkıp şükür ediyorsundur tabii. Bu başarı başka türlü elde edilemezdi hajahaj Yorumla Soran +1 yıl Biz kendi protein tozumuzu kendimiz yaparız güzelimSenin gibi erkekten börek bekleyen hazırcı mı zannettin bizi :D Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Evimin direği önüme bir tabak börek çıkaramayacaksa bu da onun ayıbı olsun kıpss Yorumla Soran +1 yıl Ormanımın kralı derse sevgilim ona böreği yaparım da..Sen öyle laflardan anlamayacağın için evde kalacaksın sorry Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Hajahha ormanımın kralı ne ya jsjshjs Yorumla Soran +1 yıl Ormanımın kralı, aslan yelesi saçlım, yırtıcı panterim, haşine emeğim, padişahım falan.Ben böyle istiyorum 😅 Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Bu ne ya Allahım fantezinin kıroluğu hakaha Yorumla Soran +1 yıl Yooo gayet romantik bence Ayrıca fanteziler eğlence katar olsun o kadar shhshs Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Bu kadarı da değil ya nerenin erkeğisin sen mardin mi hakah Yorumla Soran +1 yıl Niye Mardinli bir tipim mi var 😅😅Söylemem bunlar gizli bilgi, özelimi açamam şu an Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Hayır kullandığın lakaplar doğuyu anımsattı ondan hajaj Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂😂Batıyı anımsatan lakaplar neler ki? Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Haşin İstanbul beyfendim. Baş döndürücü endamınız beni kül etti gajah Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ShsjssjEvet kül edici bir etkim vardır Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Nesin sen zümrüdü anka mı ahjaj Yorumla Soran +1 yıl Zümrüdü Anka dişi olduğu için hayır ben olamam.Bu bilgiyi de sayemde öğrenmiş oldun al shsjsn Yorumla AbiAzcıkGöbekAtalım +1 yıl Paralel evrende belki de dişisindir. Bütün ihtimalleri göze alarak yorum yaparım ben hahh Yorumla Soran +1 yıl Paralel evrende uzaylıyım hanfendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu saatte börek yapacak kadınlar artık üretilmiyor. Onlar eski nesil çok dayanıklı modellerdi.
Burada sorarak bulma ihtimalini azalttın hocam
Bu saattee sana aşık deilsem yapmam
O zaman yapacaksın :D
Abi bisikleti bi tur verirsen yaparim
Olur veririm :D
Kaçırmayacaksan bisikletimi
Söz veremem şimdi:D
Öyle diyen çok çocuk oldu senin gibi çünkü 😅 vermedim hiç
Önce böreği yaparım bir parça veririm bir tur binerim sonra bir parça daha bir tur daha böyle böyle anlaşırız
Mantıklı 😅
Ya da sen bana bir tepsi börek yap 1 gün gez diğer gün gel.
Gelmezsem anla ki son nefesimi verdim. İstersen bana çip falan tak
Kedi misin sen niye çip takıyım kızımm
Ölür kalırsam bisikleti bul shagdbfn
Öyle bir şey olursa diye bi anlaşma imzalamamız lazım :D az para değil o bisiklet.
En iyisi ben hayrına börek yapıp gideyim abi.
He valla 🌹
Sana 3 kere Fatiha okurum
Aghsdjfk çok iyisin.:) İyi geceler diliyorum ben kaçayım
Sağol yeğenim görüşürüz
Zor be bu devirde öyle birini bulmak
Ben de bana börek yapacak erkek arıyorum
Evde kaldın yüzelim H. o
Herkes senin gibi beceriksiz değil sorry
Sus sus
Beceriksizzzzzzz
Evde kalmışşş, bu saatte yalnızsın birde pü..
Diyene bak orta yaşlı peh
Gayet çıtırım 😎
Nesin sen popeyes mi
Hah hah
Hayır baklavayım
Merdiven altı baklava seni
Sus göbekli seni.
Kendine bak gorill
Goriller kaslı olur.
Gurur duydum 🦍
Adem’den gelmediğini kabul etmen iyi oldu. Kendini tanıman güzel bir şey AHAJAJ
Olayı siyasete mi taşıyalım şimdi shshhs
Neyse Suriyelileri gönderirken seni de mancınıkla göndereceğiz
Seni de botla gönderelim diycem ama malum 30 kişinin rızkını yediğin için ilerlemeden batar ahajhahaha
Batarken senin gibi yılana sarılmak yerine botum batar en azından shshhs
Gururla boğulurum
Gerçi kaslarım hemen beni su üstünde tutar ama neyse
Protein tozunu bulan adama yatıp kalkıp şükür ediyorsundur tabii. Bu başarı başka türlü elde edilemezdi hajahaj
Biz kendi protein tozumuzu kendimiz yaparız güzelim
Senin gibi erkekten börek bekleyen hazırcı mı zannettin bizi :D
Evimin direği önüme bir tabak börek çıkaramayacaksa bu da onun ayıbı olsun kıpss
Ormanımın kralı derse sevgilim ona böreği yaparım da..
Sen öyle laflardan anlamayacağın için evde kalacaksın sorry
Hajahha ormanımın kralı ne ya jsjshjs
Ormanımın kralı, aslan yelesi saçlım, yırtıcı panterim, haşine emeğim, padişahım falan.
Ben böyle istiyorum 😅
Bu ne ya Allahım fantezinin kıroluğu hakaha
Yooo gayet romantik bence
Ayrıca fanteziler eğlence katar olsun o kadar shhshs
Bu kadarı da değil ya nerenin erkeğisin sen mardin mi hakah
Niye Mardinli bir tipim mi var 😅😅
Söylemem bunlar gizli bilgi, özelimi açamam şu an
Hayır kullandığın lakaplar doğuyu anımsattı ondan hajaj
Niye 😂😂
Batıyı anımsatan lakaplar neler ki?
Haşin İstanbul beyfendim. Baş döndürücü endamınız beni kül etti gajah
Teşekkürler Shsjssj
Evet kül edici bir etkim vardır
Nesin sen zümrüdü anka mı ahjaj
Zümrüdü Anka dişi olduğu için hayır ben olamam.
Bu bilgiyi de sayemde öğrenmiş oldun al shsjsn
Paralel evrende belki de dişisindir. Bütün ihtimalleri göze alarak yorum yaparım ben hahh
Paralel evrende uzaylıyım hanfendi