Yeme & İçme Selamlar, ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eve geldim, yiyecek bişey yoktu ben de kendime noodle yaptım. Bir saate uyuycam🫡 Selamlar, ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun bende yatarken yiyeceğim noodle. şu an sitede görüş atıyorum öyle boş 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ıyyy bu saate yemekmı yenır hemde noodle ne ya kola tırkıyakılıgı bıttı bu sacma sey basladı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Afiyet olsun. Ben de noodle yapmak istedim bugün ama bir üşengeçlik geldi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, valla en kolay buydu biraz yedim sonra yiyesim kaçtı. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. normal makarnayı tercih ederim nodle hiç güzel değil 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Noodle kisir yapiyoor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nar ekşisiyle güzel olur Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Çok zararlı diye biliyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli tüketmiyorum, zorda kalınca ancak🙂 Yorumla shadow1905 +1 yıl Kız zor da da kalsan yapma ama neyse madem bu kadar zordasın tama hadi ye afiyet olsun 😃☺️😃 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Alfia +1 yıl Rica ederim 🌸
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla İzmitlimm +1 yıl 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun bende yatarken yiyeceğim noodle. şu an sitede görüş atıyorum öyle boş
ıyyy bu saate yemekmı yenır hemde noodle ne ya kola tırkıyakılıgı bıttı bu sacma sey basladı
Afiyet olsun. Ben de noodle yapmak istedim bugün ama bir üşengeçlik geldi.
Teşekkürler, valla en kolay buydu biraz yedim sonra yiyesim kaçtı.
normal makarnayı tercih ederim nodle hiç güzel değil
Noodle kisir yapiyoor
Nar ekşisiyle güzel olur
Çok zararlı diye biliyorum.
Sürekli tüketmiyorum, zorda kalınca ancak🙂
Kız zor da da kalsan yapma ama neyse madem bu kadar zordasın tama hadi ye afiyet olsun 😃☺️😃
Tamam 😅
İş güç afiyet olsun
Eve yeni geldim uzandım yatıyorum
Afiyet olsun 😅
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 🌸
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🙂
🙏
Ucretli dusuruom