Yeme & İçme Kokoreç mi yoksa mumbar dolması mı? maşaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Aslında çokta on yargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum 🙄 Kokoreç Mumbar dolması Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru✨ Kokoreç mi yoksa mumbar dolması mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ben daha çok mumbar dolması severim ama herkesten asla yemem onun gözümün önünde temizlenmesi gerek 🤭🤣 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Kokoreç olr. diğeri midemi bulandırıyor görüntüsü bile 0 0 Yorumla
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkisinide severim ama şu an kokoreç. 1 0 Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl İkisi de bana çok yabancı geliyor. İkisini de hiç yemedim doğrusunu söylemek gerekirse. Bunlar hangi yörenin yemekleri? 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İkisini de çok severim ama mumbar dolması gibisi yok 0 0 Yorumla
38Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mumbarı maalesef daha hiç tadamadım, canım kokoreç çekti yaaa 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkisinide sevmem kokularına bile dayanamıyorum 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle mumbar dolması... Bağırsağı alıp evde yapacaksın. 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Az önce yedim bi yarım kokoreç güzel yapmamıştı:( 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ikisinide hiç tatmadim. Bilmiyorum. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kokoreç. Ama mumbar dolması da merak ediyorum 0 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl offf oofff mumbar dolmasını tatmak isterim 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Mumbari bilmiyorum aciklarsaniz 0 2 Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Hayvanın bağırsağını pilav gibi bir şeyle dolduruyorlar Yorumla aysekaptan +1 yıl O zaman kokorec Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kesinlikle kokoreç bol baharatlı 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mumbar asla tüketmem ama kokoreç severim 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kokoreç tercihim olur. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kokoreç tabi kii😋 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkisinide yemedim seveceğimi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Kokoreç yemeyen bizden degil 😂 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kokoreç kesinlikle 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Mumbar 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç biri. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kokoreç bence 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Hiçbirisi 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. kokoreç 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Koko severim 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisini de sevmem 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kokoreç seviyorum 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. Kokoreç 0 0 Yorumla
iiremtasdemir Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İkisi de değil 😒 0 1 Yorumla ÇiftLer +1 yıl Bencede Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 314 cevap paylaştı. Kokoreç 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kokoreç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ben daha çok mumbar dolması severim ama herkesten asla yemem onun gözümün önünde temizlenmesi gerek 🤭🤣
Kokoreç olr. diğeri midemi bulandırıyor görüntüsü bile
İkisi de bana çok yabancı geliyor. İkisini de hiç yemedim doğrusunu söylemek gerekirse. Bunlar hangi yörenin yemekleri?
İkisini de çok severim ama mumbar dolması gibisi yok
Mumbarı maalesef daha hiç tadamadım, canım kokoreç çekti yaaa
İkisinide sevmem kokularına bile dayanamıyorum
Kesinlikle mumbar dolması... Bağırsağı alıp evde yapacaksın.
Kesinlikle kokoreç
Az önce yedim bi yarım kokoreç güzel yapmamıştı:(
ikisi de değil
çok kötü görünüyorlar
Off mumbar yaa
hiçbiri
Ikisinide hiç tatmadim. Bilmiyorum.
Kokoreç. Ama mumbar dolması da merak ediyorum
Hiçbirini sevmiyorum
offf oofff mumbar dolmasını tatmak isterim
Mumbari bilmiyorum aciklarsaniz
Hayvanın bağırsağını pilav gibi bir şeyle dolduruyorlar
O zaman kokorec
Kesinlikle kokoreç bol baharatlı
Mumbar asla tüketmem ama kokoreç severim
Kokoreç candır gerisi heyecandır
Kokoreç olsun ikisi arasında :)
Kokoreç tercihim olur.
Kokoreç tabi kii😋
İkisinide yemedim seveceğimi düşünmüyorum.
Kokoreç yemeyen bizden degil 😂
Mumbar hiç denemedim ama kokoreç yenir
Ikrçılık yapmayın ikisi de 🙄
kokoreç kesinlikle
Mumbar tabi
Sakatat hiç sevmem
Bunları yiyen Çinde de aç kalmaz
Kokoreç
İkiside değil
Kokoreç
Mumbar
Kokoreç