Yeme & İçme Menemen soğanlı mı, soğansız mı olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor soganlı sogansız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Menemen soğanlı mı, soğansız mı olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Menemen Soganlı 1 0 Yorumla
-_-Kahve-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Tamamen damak zevki isteyen soğanlı, isteyen soğansız yiyebilir. Ben soğansız tercih ediyorum yumurtanın tadını bu sayede daha fazla alıyorum. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tuzlu-baharatlı seviyorsan soğansız. Biraz daha tatlı seviyorsan soğanlı. 0 0 Yorumla
simetridoğrusu00 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Menemen ister soğanlı, ister sogansiz olsun fark etmez bana uzak olsun, sevmiyorum dmdks 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Soğanlı Mümkünse sucuklu soğanlı 1 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kızla öpüşemem kizlar sogansiz yesin 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu soru kırmızı çizgimdir. Net soğansız. 1 0 Yorumla
Selenben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bence soğansiz özelikle lokanta tarzı yerde yeniliyorsa kesinlikle soğansiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Menemen Soganlı
Tamamen damak zevki isteyen soğanlı, isteyen soğansız yiyebilir. Ben soğansız tercih ediyorum yumurtanın tadını bu sayede daha fazla alıyorum.
Menemeni soğansız, onu sebepsiz seviyorum.
Harbi seviyorum.
Tuzlu-baharatlı seviyorsan soğansız. Biraz daha tatlı seviyorsan soğanlı.
Menemen ister soğanlı, ister sogansiz olsun fark etmez bana uzak olsun, sevmiyorum dmdks
ahaha yillardir aynı tartisma
Soğanlı
Mümkünse sucuklu soğanlı
Kızla öpüşemem kizlar sogansiz yesin
Soğansız menemen olmaz
Bu soru kırmızı çizgimdir. Net soğansız.
Bence soğansiz özelikle lokanta tarzı yerde yeniliyorsa kesinlikle soğansiz
Sabah sogansız aksam soganlı
Soğanlı. Soğan yemeğin tadı tuzudur.
soğansız menemene yemek demem
Soganli
soğansız
Soganli