Yeme & İçme Kışın dondurma yer misin? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor 🍦⛄Ben kışın dondurma yiyerim 😀 ya sen kışın dondurma yer misin? Kışın dondurma yer misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaz kış fark etmez canım istediği her zaman dondurma yerim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Afiyet olsun kışında dondurma yerim. hiç bir zaman şu reklamlarda ki gibi ısırık yapamadım sdfsdf 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Yediğim olmuştur, afiyet olsun😊 2 12 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah 😊 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl şişşss geçerken uğra Maraşa bana bırak Yorumla fesfs +1 yıl @ahhbukizlar marasta ne arıyorsun zafer 😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Tabi devrik cümle olunca yanlış anlaşılma olur 😂 Gelirken Maraş tarafından geç oradan al öyle getir demem lazımdı Yorumla fesfs +1 yıl @ahhbukizlar haa gitmeme Grek yok ben altuk beyden alır şoklar yollarim kanka Yorumla ahhbukizlar +1 yıl tamam olar çok bekletme künefe yanına servis ederim yerken 🤤 Yorumla fesfs +1 yıl @ahhbukizlar tamam sjs Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Söz uçar yazı kalır @Nadıyekrhn kaldırma görüşü 😂 Yorumla fesfs +1 yıl @ahhbukizlar sus be başkan beni savunur ahah Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Yorumla fesfs +1 yıl @ahhbukizlar youtube.com/shorts/pYQlfrjvR88?si=hvsoOY7juUSHMbwF😂😂😂😂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Lililililiş Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Hee yerim ben.. ne olmuş ki 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. yiyerim yemesine de böyle geyikli battaniye ile değil tabi 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ne ile Yorumla Alemdaralii +1 yıl üşümediğim bir anda her hangi bir kıyafet ile 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamam Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlike , kisin dondurmalar bir ayri guzel oluyor. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet yiyebilirimtek gerekli olan şey istememdir :) 1 0 Yorumla
Yıldırım_Gokalp Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Nasıl yapıldığını içindekileri bilsen yazında yemezsin 😀🦅 1 10 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Neyi biliyoruz ki Yorumla Yıldırım_Gokalp +1 yıl Onu boş ver de nasıl yendiler bizi 😎 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Pendik'te oturuyorum pendik spor 😀😀 Yorumla Yıldırım_Gokalp +1 yıl Senin gibi kartaliçeye yakışmadı bu hanımefendi 🤦♂️ Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Benim için daha kötü değil mi acabasi Yorumla Yıldırım_Gokalp +1 yıl Daha kötü olan ne senin için Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Pendik spora yenilmek Yorumla Yıldırım_Gokalp +1 yıl İsmi aşina olmasa da adamların süperligde oldugunu unutmamak gerekir. Bize yakısan tarafımızı eleştirip başarıyı elde edeni kutlamaktır Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Yakışanı yapalım o zaman Yorumla Yıldırım_Gokalp +1 yıl 🦅🦅🦅🦅 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Getiren olursa yerim Maraş dondurması 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hatay olmaz mi Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Hatay'a da maraştan geliyor hakiki olan Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne gerek var simdi ben donuyorum 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sana çorba yapayım Yorumla mervecevapliyorrr +1 yıl Hayir demem 🫡 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamam cici kızım hemen yapıyorum Yorumla mervecevapliyorrr +1 yıl Tesekkur ederimm 🤧 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hayır yemem kolay kolay.. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Geldi Hayır adamı :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl soruyu öyle sormuşsun ki magnum reklamı sandım 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Yayınlanmayan Magnum reklamı 😀 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Faranjitim sağolsun hayır.. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır yemiyorum 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Yerim bu gün yemişdim. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayir yaziyerim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Yerim her daim mevsimi yok benim için 😍😍 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Yazın bile aklıma gelmiyor kışın nasıl gelsin 1 0 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dondurma vazgeçilmezimdir yerim tabi 1 0 Yorumla
anlakendini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yemiyorum genelde aklıma gelmiyor sfjfkdl 1 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çılgınsın gerçekten 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sjsjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yerim, yalarım, ısırırım. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dondurma yedir bana Yorumla
haklısıınvolkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Canım çok isterse bir kutu alır yerim.:D 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kışın dondurma mi yenir aga 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. yemem 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yerim affetmem 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. yemem yazında yemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yaz kış fark etmez canım istediği her zaman dondurma yerim.
Afiyet olsun kışında dondurma yerim. hiç bir zaman şu reklamlarda ki gibi ısırık yapamadım sdfsdf
😀😀
:D
Yediğim olmuştur, afiyet olsun😊
Eyvallah 😊
şişşss geçerken uğra Maraşa bana bırak
@ahhbukizlar marasta ne arıyorsun zafer 😂
Tabi devrik cümle olunca yanlış anlaşılma olur 😂
Gelirken Maraş tarafından geç oradan al öyle getir demem lazımdı
@ahhbukizlar haa gitmeme Grek yok ben altuk beyden alır şoklar yollarim kanka
tamam olar çok bekletme künefe yanına servis ederim yerken 🤤
@ahhbukizlar tamam sjs
Söz uçar yazı kalır @Nadıyekrhn kaldırma görüşü 😂
@ahhbukizlar sus be başkan beni savunur ahah
@ahhbukizlar youtube.com/shorts/pYQlfrjvR88?si=hvsoOY7juUSHMbwF
😂😂😂😂
Lililililiş
Hee yerim ben.. ne olmuş ki
Afiyet olsun 😀
Teşekkür ederim
yiyerim yemesine de böyle geyikli battaniye ile değil tabi
Ne ile
üşümediğim bir anda her hangi bir kıyafet ile 😀
Tamam
Kesinlike , kisin dondurmalar bir ayri guzel oluyor.
evet yiyebilirim
tek gerekli olan şey istememdir :)
Nasıl yapıldığını içindekileri bilsen yazında yemezsin 😀🦅
Neyi biliyoruz ki
Onu boş ver de nasıl yendiler bizi 😎
Pendik'te oturuyorum pendik spor 😀😀
Senin gibi kartaliçeye yakışmadı bu hanımefendi 🤦♂️
Benim için daha kötü değil mi acabasi
Daha kötü olan ne senin için
Pendik spora yenilmek
İsmi aşina olmasa da adamların süperligde oldugunu unutmamak gerekir. Bize yakısan tarafımızı eleştirip başarıyı elde edeni kutlamaktır
Yakışanı yapalım o zaman
🦅🦅🦅🦅
Getiren olursa yerim Maraş dondurması
Hatay olmaz mi
Hatay'a da maraştan geliyor hakiki olan
Ne gerek var simdi ben donuyorum
Sana çorba yapayım
Hayir demem 🫡
Tamam cici kızım hemen yapıyorum
Tesekkur ederimm 🤧
Hayır yemem kolay kolay..
Geldi Hayır adamı :))