Yeme & İçme En sık hangi kahveciden kahve içersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Starbucks Gloraia Arabica Tchibo lokal kahveciler diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! En sık hangi kahveciden kahve içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mert9135 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Yerli cafeler tercihimdir özellikle sade bir Türk kahvesi her daim ilk tercihim. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arabica kahvesini içiyorum 1 0 Yorumla
anonlandın Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendi mutfağımın kendi kahvesi malum fiyatlar... 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Arabica ve cafe lab 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kahve dünyası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yerli cafeler tercihimdir özellikle sade bir Türk kahvesi her daim ilk tercihim.
Genelde kahve dünyasına gidiyorum
Arabica kahvesini içiyorum
Genelde ev kahvesinde kahvemi içiyorum
Özel gittiğim bı yer yok.
Kendi mutfağımın kendi kahvesi malum fiyatlar...
Arabica ve cafe lab
Kahvem makinamdan
Mutfağımin kahvesi
Değişiyo sürekli
Kahve dünyası