Yeme & İçme Günde ne kadar sigara içiyorsunuz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Son sigara zamlarından sonra bir grup şöyle 😂 Sen günde kac sigara içiyorsun? Günde ne kadar sigara içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok içiçi değilim ama takılıyorum, takıldığımda fiyat söz konusu olmaz alır takılırım. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Zamlar mı artırdı miktarı yoğunluk mu bilmiyorum, günde 1 paket. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne kadar içiyorum bilmiyorum ama paket bitmiyor 😬 1 0 Yorumla
Tuna5261 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Değişiyor ya bazen yarım paket bazen 1 paket bazı günler 1 paketi geçebiliyor 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç içmiyorum… 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok içiçi değilim ama takılıyorum, takıldığımda fiyat söz konusu olmaz alır takılırım.
Zamlar mı artırdı miktarı yoğunluk mu bilmiyorum, günde 1 paket.
Ne kadar içiyorum bilmiyorum ama paket bitmiyor 😬
Değişiyor ya bazen yarım paket bazen 1 paket bazı günler 1 paketi geçebiliyor
Günde 9 paket sigma 😎
Bir paket bitiyor, gece uyumazsam 1,5
Kullanmıyorum..
Genelde bı paket
Hiç içmiyorum…