Yeme & İçme Arkadaşlar yeni evliyim daha önce hiç iş yapmadım , kocam yemek hazırla dedi ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yumurta kırdım böyle gotureceğim sizce çok mu sade üstüne domates atsam güzel olur mu? Arkadaşlar yeni evliyim daha önce hiç iş yapmadım , kocam yemek hazırla dedi ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hakikaten bundan geyik bile cikmaz hele bu sorma sekli ile 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne varki sorma seklimde Yorumla nomorebets35 +1 yıl Bu görsele daha yaratıcı bir soru bulmalısın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl abi? Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sen ciddi misin bu yumurta büyle mı yapılır yeni tarif mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben zengin babanin kızıyım hiç kirmadim hayatimda önüme koyulur yerim nerden bileyim ama Yorumla Nurvan +1 yıl Anladım Yorumla
Nadiel Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Leziz gorunuyor bunu begenmiyorsa zikkim yesin 1 0 Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl sen bu kırma işlemini anlamışsın ama yanlış anlamışsın :D 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol kalsiyumlu olmuş yemeyip çiçeklere dökse daha çok faydası olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uğraşma üstündekileti çıkar bugün organik şeyler ye de, tatağa at 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevdiğimin elinden zehir olsa yerim ama bu zehirden de beter be ahahahah 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl domates koyma yumurta kabuklarını kapatacak şekilde ayva dilimleyip koy subliminal mesajı enişte alır zaten 0 0 Yorumla
HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Kocan bence kuma almalı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun sen ya aklını başına topla Yorumla HurişHanım +1 yıl Kötü bir şey demedim. Hem sanada yardımcı olur ev işlerinde. Yorumla Soran +1 yıl O zaman senin kocan alsın benim ihtiyacım yok paylaşırsın kocanı Yorumla HurişHanım +1 yıl Benim kocamın almasında sorun yok. Ama senin kocan ne kadar devam eder böyle bilmem. Yorumla Soran +1 yıl Hemcinsimin güzel kardeşim da bir başka oluyormuş Yorumla Soran +1 yıl Gavvvvaattı Yorumla HurişHanım +1 yıl Ben gayette ideal bir eşim. Keşke her bayan benim gibi olsa. Yorumla Soran +1 yıl Belli burada dapdar giyinip kocanın namusunu ayaklar altına almandan seni idealliklerinle ve 9rspuluğunla baş başa birakiyorum Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bunu da beğenmicekse artık bir şey demiyorum djdkd 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Ben bayıldımm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hakikaten bundan geyik bile cikmaz hele bu sorma sekli ile
Ne varki sorma seklimde
Bu görsele daha yaratıcı bir soru bulmalısın
Nasıl abi?
Sen ciddi misin bu yumurta büyle mı yapılır yeni tarif mı
Ben zengin babanin kızıyım hiç kirmadim hayatimda önüme koyulur yerim nerden bileyim ama
Anladım
Leziz gorunuyor bunu begenmiyorsa zikkim yesin
sen bu kırma işlemini anlamışsın ama yanlış anlamışsın :D
Bol kalsiyumlu olmuş yemeyip çiçeklere dökse daha çok faydası olur
Uğraşma üstündekileti çıkar bugün organik şeyler ye de, tatağa at
Sevdiğimin elinden zehir olsa yerim ama bu zehirden de beter be ahahahah
Güzel olmuş işte
domates koyma yumurta kabuklarını kapatacak şekilde ayva dilimleyip koy subliminal mesajı enişte alır zaten
Kocan bence kuma almalı
Ne diyosun sen ya aklını başına topla
Kötü bir şey demedim. Hem sanada yardımcı olur ev işlerinde.
O zaman senin kocan alsın benim ihtiyacım yok paylaşırsın kocanı
Benim kocamın almasında sorun yok. Ama senin kocan ne kadar devam eder böyle bilmem.
Hemcinsimin güzel kardeşim da bir başka oluyormuş
Gavvvvaattı
Ben gayette ideal bir eşim. Keşke her bayan benim gibi olsa.
Belli burada dapdar giyinip kocanın namusunu ayaklar altına almandan seni idealliklerinle ve 9rspuluğunla baş başa birakiyorum
biraz un serp kabukların üstüne
Salatalıkta koy üstüne
bunu da beğenmicekse artık bir şey demiyorum djdkd
Bence super olmuss boyle devam ett😂
Kahkaha p*rno
Ben bayıldımm
Yemek hazırlamalısın