Yeme & İçme Yemek yapmakta ne kadar iyisiniz? yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 👩🍳dınnnndınnnn Yemek yapmakta ne kadar iyisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ara sıra yumurta kırarım. karım olacak kişi çok şanslı 😊 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl 6 senedir tek yaşıyorum istediğim yemeği gayet lezzetli bir şekilde yapıyorum ve yemek yapmak beni rahatlatıyor terapi gibi 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyiyim tatlı bile yaparım 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ortala diyelim ama yaptığım yemekleri beğenirler 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyiyimdir 13 yaşımdan beri yemek yaparım🌸 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Ben uluslar arası bir otelin mutfak şefiyim 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 530 cevap paylaştı. İyi yaparım ben 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Orta aç kalmaz yspwryeriz 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl çok umursamam. hafif şeyler yer geçerim. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eksi 1 veriyorum kendime 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,8b cevap paylaştı. iyi değilim 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tatlılarda iyiyim. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 82% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Fevkaladenin fevkinde yemek yaparım
Ara sıra yumurta kırarım. karım olacak kişi çok şanslı 😊
6 senedir tek yaşıyorum istediğim yemeği gayet lezzetli bir şekilde yapıyorum ve yemek yapmak beni rahatlatıyor terapi gibi
Çok iyiyim tatlı bile yaparım
Ortala diyelim ama yaptığım yemekleri beğenirler
İyiyimdir 13 yaşımdan beri yemek yaparım🌸
Ben uluslar arası bir otelin mutfak şefiyim
İyi yaparım ben
Orta aç kalmaz yspwryeriz
çok umursamam. hafif şeyler yer geçerim.
Bilmem, kendime göre iyiyimdir.
Eksi 1 veriyorum kendime
iyi değilim
Bayaa iyiyim
Harika yemek yaparim
Tatlılarda iyiyim.
Baya iyiyim
Makarna pilav biliyom
Hiç bilmiyorum
Mükemmelim
Sevgilin var mı