Yeme & İçme Tatlılardan en çok ne seversiniz? SelimBey34 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şerbetli sütlü vs? Güncellemeler+1 yıl @kbrakkya tercih hangisidir? Tatlılardan en çok ne seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ayy birisi çikolatalı pasta alsa bana 3 gün kaldı doğum günüme 😍 1 1 Yorumla SelimBey34 +1 yıl aşk olsun, nerden istersin? Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhabalar sütlü işe sütlaç, şerbetli işe soğuk baklava, kaookolu ise broenie yaş ıslak kek vs yemeyi çok severim 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Künefe & dondurma ikilisine hastayım 👌🏽😋 1 0 Yorumla
hislergercek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bütün tatlılara aşığım 1 1 Yorumla SelimBey34 +1 yıl en sevdiğin hangisi Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Portakallı revani seviyorum.~☆ 1 0 Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Sütlü tatlılar daha iyi, kazandibi, puding gibi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayy birisi çikolatalı pasta alsa bana 3 gün kaldı doğum günüme 😍
aşk olsun, nerden istersin?
Merhabalar sütlü işe sütlaç, şerbetli işe soğuk baklava, kaookolu ise broenie yaş ıslak kek vs yemeyi çok severim
Künefe & dondurma ikilisine hastayım 👌🏽😋
Bütün tatlılara aşığım
en sevdiğin hangisi
Portakallı revani seviyorum.~☆
Künefe sütlaç ve baklava
Sütlü tatlılar daha iyi, kazandibi, puding gibi.
Pastaaaa
Soğuk baklava
Sütlaç
Sütlaç