Yeme & İçme Hangisini daha çok seviyorsunuz? Kokoreç mi yoksa döner mi? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kokoreç Döner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisini daha çok seviyorsunuz? Kokoreç mi yoksa döner mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. kokoreç rahmetli eşimle gece 3te kalkıp yediğimizi bilirim 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kokoreç yemedim cok zorda kalmadikca yiyebilir miyim bilmiyorum 0 0 Yorumla
Sagocation Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Aslında ayrım yapmam ama kokoreç ile düzenli bir ilişkimiz var. Kokusu bile beni doyuruyor. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sakatat ağzıma sürmem Kokoreç yemek yerine tuvaletteki b ku yerim daha iyi.Döner diyorum 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Döner tabiki ama kokorecin içi uyguluk etiyle olursa yağsız oda güzel 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kokoreç ayrı bir lezzet 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. döneri severim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Et döner. Et tercih olamaz😂 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Döner severim daha çok kokoreç çok pahalı 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. kokoreç döver :) 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Döneri daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tavuk döner severim güzel yapılan yerlerde 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. döner 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Doner 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Döneri severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
kokoreç rahmetli eşimle gece 3te kalkıp yediğimizi bilirim
Kokoreç yemedim cok zorda kalmadikca yiyebilir miyim bilmiyorum
Aslında ayrım yapmam ama kokoreç ile düzenli bir ilişkimiz var. Kokusu bile beni doyuruyor.
Sakatat ağzıma sürmem
Kokoreç yemek yerine tuvaletteki b ku yerim daha iyi.
Döner diyorum
Döner tabiki ama kokorecin içi uyguluk etiyle olursa yağsız oda güzel
Kokoreç ayrı bir lezzet
döneri severim
Et döner. Et tercih olamaz😂
Döner severim daha çok kokoreç çok pahalı
kokoreç döver :)
İkisini de çok severim
Döneri daha çok seviyorum
Tavuk döner severim güzel yapılan yerlerde
Kişilik analizi mi yapacaksın
Kokoreç yenir mi ya be kastın var kendine😅