Ayran
Şalgam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kebabın yanında ayran mı, yoksa şalgam suyu mu tercih edilmesi konusu kişisel damak zevklerine göre değişebilir. Her ikisi de klasik Türk yemeklerine eşlik eden içeceklerdir ve lezzet açısından farklılık gösterir.
Ayran, kebabın yağlı ve lezzetli yapısına iyi bir denge sağlayabilen hafif, tuzlu bir içecek olarak bilinir. Aynı zamanda soğutucu etkisiyle de özellikle baharatlı veya acılı kebaplarla iyi bir uyum sağlar. Yoğun protein içeriğiyle de birçok kişi için tercih sebebidir.
Öte yandan şalgam suyu, kebap ile birlikte sıklıkla tercih edilen bir içecektir. Turpgiller ailesinden gelen bu içecek, fermente edilmiş kırmızı pancar suyu, havuç suyu, tuz ve baharat içerir. Orta derecede asidik ve hafif ekşimsi bir tada sahiptir. Bazı kişiler için kebapla mükemmel bir uyum içinde olduğu düşünülür.
Kebabın yanında tercih edilen içecek kişisel zevklere bağlıdır. Kimi kişiler için ayranın hafifletici ve dengeleyici etkisi, diğerleri için ise şalgam suyunun kendine özgü tadı ve fermente özelliği daha tercih edilebilir olabilir. Her iki içeceği de deneyerek ve kendi damak zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. :-)
En iyi cevap için teşekkür ederim
Ayran daha iyi gider. Şalgamı pek sevmem.
Cevap
13Cevap
Şalgam
İkisi de güzel gidiyor valla. 👍🏻 yalnız bol sumaklı , beyaz şeker soğansız kebap olmaz 😂
Off şu resimdeki gibi köpüklü ayranı çok severim. Susurluk ayranı oluyordu galiba
Şu şalgamı da ben sevmiyorum herhalde ya tabii ki ayran
ayran eskiden şalgamla içerdim ama artık mideme dokunuyor
Şalgamı çok severim ama yemeklerin yanında sevmem. Sade içince daha güzel.
aslında kola da seçenek te yok ayran olsun
Ayran buz gibi olacak ama
Bazen colada iyi gidiyor
Ayran seviyorum
İkisinide severim acılı şalgamda iyi gider
İkisini de severim ama ayran tabii ki.
ayran iyi gider.
Ayran
ayran
Şalgam.
Ayran
Şalgam