Yeme & İçme Sabah kahvaltıyı evde kim hazırlar? Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hazırlıyorum Güncellemeler+1 yıl Gün Güncellemeler+1 yıl Güncelle Sabah kahvaltıyı evde kim hazırlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sigara ve kahve ile kahvaltı yaparım 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Aynen o bende şu an kahvaltı birazdan hazırladım
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Genelde hafta içi kız kardeşim, hafta sonu ben ve kız kardeşim 😂 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 313 cevap paylaştı. Bazen annem bazen babam. Ben kendiminkini ayrı hazırlarım. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben tabi ki 😒 1 3 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Niye üzüldün ne var bunda ben seviyorum herşeyi güzel kesip tapablıyorum sunup yapıyorum Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Hergün hazırlamak güzel değil ama Yorumla Boğaalfa +1 yıl Dogru ben sadece cumartesi pazar hafta ortası dışarıda zor olur Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben hazırlıyorum mecbur 1 5 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Neden mecbur Yorumla flaneurx +1 yıl Anneyim Yorumla Boğaalfa +1 yıl Anneler kutsalımız bende annem rahatsız Dı ona hazırladım Yorumla flaneurx +1 yıl Ellerine sağlık Yorumla Boğaalfa +1 yıl Sizinde ellerinize sağlık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke kocama ve çocuklarıma ben hazırlasaydim 1 6 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Niye hazırlamıyor sun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef evli değilim ve çocuklarım da yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle gördük ama yaşayamıyorum, kader böyle Yorumla Boğaalfa +1 yıl Hayırlısı olur inşallah çocugun da kocanda sende kahvaltı yaparsınız bir ğün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀 sanki bu düşüncelerim bana hayal gibi geliyor Yorumla Boğaalfa +1 yıl Bir anda olur merak etme Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Teyzem 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benn 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sigara ve kahve ile kahvaltı yaparım
Aynen o bende şu an kahvaltı birazdan hazırladım
Genelde hafta içi kız kardeşim, hafta sonu ben ve kız kardeşim 😂
Bazen annem bazen babam. Ben kendiminkini ayrı hazırlarım.
Ben tabi ki 😒
Niye üzüldün ne var bunda ben seviyorum herşeyi güzel kesip tapablıyorum sunup yapıyorum
Hergün hazırlamak güzel değil ama
Dogru ben sadece cumartesi pazar hafta ortası dışarıda zor olur
Ben hazırlıyorum mecbur
Neden mecbur
Anneyim
Anneler kutsalımız bende annem rahatsız Dı ona hazırladım
Ellerine sağlık
Sizinde ellerinize sağlık
Keşke kocama ve çocuklarıma ben hazırlasaydim
Niye hazırlamıyor sun ki
Maalesef evli değilim ve çocuklarım da yok
Öyle gördük ama yaşayamıyorum, kader böyle