Yeme & İçme Beyaz çikolata, sütlü çikolata ve bitter çikolata. Hangisini tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sütlü Çikolata Bitter Çikolata Beyaz Çikolata Çikolata sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyaz çikolata, sütlü çikolata ve bitter çikolata. Hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. bitter çikolata. ve Beyaz Çikolata 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben artık çikolata tüketmiyorum, ama bitter çikolata severim 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 862 cevap paylaştı. Hepsini severim. Çikolata her haliyle olmazsa olmaz ve candır. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beyaz antep fıstıklıyı seviyorum en çok, bitter sonra, sütlü çikolata da bazen güzel 🤭 1 0 Yorumla
gizli988 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl sütlü severim ama beyaz ve sütlü karışımınıda seveirm 1 0 Yorumla
Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Ben hepsini çok seviyorum ama bir tercih yapmam gerekirse sütlü çikolata 1 0 Yorumla
xBigMan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Normal zamanlarda pek tercih ettiğim bir şey değil kahve yanında tercih ediyorum oda bitter olması daha güzel oluyor. İçeceğim kahveyi diğer çikolata türleri şekerli hale getirmiş oluyor tadı kaçıyor 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Bitter sütlü çok ağır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bitter çikolata yiyince başım fena ağrıyor acı olduğundan Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sütlü çikolata favorim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl benimde Yorumla
hepkısaolmaktan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çikolata yani kakaoya alerjim var bu yaşıma kadar hiç çikolata kek puding yiyemedim ☹️ 2 0 Yorumla
ecerarri Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tüm çikolataları seviyorum ☺️ favorim sütlü 😋 2 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslında hepsin severim 1 0 Yorumla
selinbhdr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hepsi güzel ama sütlü başka güzel 2 5 Yorumla fenerlihüso +1 yıl Yokya bitterdeki haz baska Yorumla Soran +1 yıl @fenerlihüso bitter çikolata yiyince başıma fena ağrı giriyor acı olmasından dolayı (kahve de içemem) Yorumla fenerlihüso +1 yıl Hmm demekki senin rahatsızlığın var çünkü biter çikolatanın normalde ağrı kesici etkisi var Yorumla Soran +1 yıl @fenerlihüso bir rahatsızlığım yok ama. Kendimi bildim bileli böyle yani türk kahvesi mesela kokusu başımı ağrıtır Yorumla fenerlihüso +1 yıl Allah Allah valla çok şaşırdım Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Sütlü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de sütlü çikolata seviyorum Nesliççe +1 yıl En iyisi
karadutunlekesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sütlü 2 1 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Bol sütlü Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sütlü olsun 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. sütlü 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Bayılırım bittere 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sütlü çikolata. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bitter çikolata. ve Beyaz Çikolata
Ben artık çikolata tüketmiyorum, ama bitter çikolata severim
Hepsini severim. Çikolata her haliyle olmazsa olmaz ve candır.
Beyaz antep fıstıklıyı seviyorum en çok, bitter sonra, sütlü çikolata da bazen güzel 🤭
sütlü severim ama beyaz ve sütlü karışımınıda seveirm
Ben hepsini çok seviyorum ama bir tercih yapmam gerekirse sütlü çikolata
Normal zamanlarda pek tercih ettiğim bir şey değil kahve yanında tercih ediyorum oda bitter olması daha güzel oluyor. İçeceğim kahveyi diğer çikolata türleri şekerli hale getirmiş oluyor tadı kaçıyor
Bitter sütlü çok ağır
bitter çikolata yiyince başım fena ağrıyor acı olduğundan
Sütlü çikolata favorim
benimde
Çikolata yani kakaoya alerjim var bu yaşıma kadar hiç çikolata kek puding yiyemedim ☹️
Antep fıstıklı çikolata 🤪😋
Tüm çikolataları seviyorum ☺️ favorim sütlü 😋
Bitter çikolata
Beyaz ve antepli çikolata
Aslında hepsin severim
Sütlü favorim
Hepsi güzel ama sütlü başka güzel
Yokya bitterdeki haz baska
@fenerlihüso bitter çikolata yiyince başıma fena ağrı giriyor acı olmasından dolayı (kahve de içemem)
Hmm demekki senin rahatsızlığın var çünkü biter çikolatanın normalde ağrı kesici etkisi var
@fenerlihüso bir rahatsızlığım yok ama. Kendimi bildim bileli böyle yani türk kahvesi mesela kokusu başımı ağrıtır
Allah Allah valla çok şaşırdım
Sütlü
ben de sütlü çikolata seviyorum
En iyisi
Sütlü
Bol sütlü
Bitter çikolata
Sütlü olsun
sütlü
Bayılırım bittere
Sütlü.
Bitter bitter.