Yeme & İçme Bu görsele bakınca aklınıza gelen ilk yemek nedir? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🙋🙋🙋 Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu görsele bakınca aklınıza gelen ilk yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aklıma ilk gelen yemek dürüm geliyor hatay 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kuru fasulye, pilav, yoğurt hahah nedense ilk o geldi aklıma kısırda çok yakışır yanına ay canım vekti acıktım ya 2 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benim de ilk aklıma tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı. sarmamız boyle.. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaaa süper 👍👍 afiyet olsun kim yaptıysa eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla S93S94 +1 yıl başka bir sarmamız daha var onu sona bıraktım Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Kokoreç kıtır kıtır kekikli acılı sade ısmarla da yiyelim 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Evett süper olurdu 👍 ama benim aklıma ilk tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Nohut yemeğini kuru fasulyeden daha çok seviyorum nohut pilavı cacık 3 lüsu olacak sallayacak sın kaşık Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kokoreç geçti aklımdam, ah şimdi olsaydıda yeseydim:)) 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @yecuc_mecuc_7991 Aynen süper olurdu 👍 ama benim ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Olabilir evet👍🏻 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🤗🙋 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 901 cevap paylaştı. Yemek değilde sonrası ve terlemek beni düşündürdü 😂😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu sıralar tavuk döner normalde tantuni gelirdi 😀 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Kesinlikle, ama çok yeme 😆 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yanına ekmek arası tavuk döner ☺️ 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Offff muhteşem olur 👍 birde ayran olursa tamam dir bu iş Yorumla İndifference321 +1 yıl Bendensin minnoş 👊 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tavuk lu yemek. Kuru fasulye 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süper miş 👍 benimde ilk aklıma tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 70 cm zurna dürüm 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde ilk kokoreç akla gelir bence 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benim ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Tavukla tek temasımız yumurtadan dolayıdır. Tavuk yemem ben. Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tantuni, ekmak arası döner, kuru fasulye 🤩🤩 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen öyle süper olur 👍 benim aklıma ilk gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla Gamiyarass +1 yıl Sen ben farklı, ama görsel ile ortak nokta aynı 😉 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O leziz döner, ayran, bu acı biber turşusu 🤤 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Kuru fasülye pilavdipnot: en sevdiğim yemek değil sadece aklıma ilk gelen oydu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kokarec ekmek arası ciğer duner köfte hatta kuru plav ve turşu bile düşündüm 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Döner dürüm 😅 hiç sevmem bu arada, sebebi; bir ara çok yemiştim tiksindim 😝 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Aradaki farklı renkler ve kişilikler. ( insan topluluğu olduğunu düşündüm) 0 0 Yorumla
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bu biberi görmek bile istemiyorum 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aaa neden peki Yorumla onnuurrs +1 yıl Görünce yemek istiyorum yiyince de canım acıyor Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kurufasulya dürüm kebap 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dürüm geleyi abla 😂 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Semih6934 seni son soruma bekliyorum gülüm Yorumla Semih6934 +1 yıl Tamamdır abla 🤗 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok mu acı bıraktı Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Yok vişneli turta Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nohut pilav 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benimde ilk aklıma tavuk döner geliyor sonra nohut pilav yanında muhteşem olur👍 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Missss Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Offf hemde nasıl 👍👍 Yorumla
Laraakpinar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Bişey gelmedi 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Senin canın sağolsun çiçeğim 🌺🥰 Yorumla Laraakpinar +1 yıl 😊 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı. Döner 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 584 cevap paylaştı. Adana Dürüm geldi direk :D 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. İzmir köfte , pilav 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kuru fasulye ve pilav. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Lavaş dürüm tavuk döner ile mis gibi gider 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kokoreç 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tantuni 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. dürüm 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Döner, dürüm, pilav, 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tantuni 😅 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Kokoreç :D 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Kuru fasulye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aklıma ilk gelen yemek dürüm geliyor hatay
Kuru fasulye, pilav, yoğurt hahah nedense ilk o geldi aklıma kısırda çok yakışır yanına ay canım vekti acıktım ya
Benim de ilk aklıma tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
sarmamız boyle..
Yaaa süper 👍👍 afiyet olsun kim yaptıysa eline emeğine sağlık 🙏
başka bir sarmamız daha var onu sona bıraktım
Kokoreç kıtır kıtır kekikli acılı sade ısmarla da yiyelim
Evett süper olurdu 👍 ama benim aklıma ilk tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
Nohut yemeğini kuru fasulyeden daha çok seviyorum nohut pilavı cacık 3 lüsu olacak sallayacak sın kaşık
Kokoreç geçti aklımdam, ah şimdi olsaydıda yeseydim:))
@yecuc_mecuc_7991 Aynen süper olurdu 👍 ama benim ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
Olabilir evet👍🏻
🙋🤗🙋
Yemek değilde sonrası ve terlemek beni düşündürdü 😂😂
😂😂
Şu sıralar tavuk döner
normalde tantuni gelirdi 😀
Benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
Kesinlikle, ama çok yeme 😆
Yanına ekmek arası tavuk döner ☺️
Offff muhteşem olur 👍 birde ayran olursa tamam dir bu iş
Bendensin minnoş 👊
Tavuk lu yemek. Kuru fasulye
Süper miş 👍 benimde ilk aklıma tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
70 cm zurna dürüm
😂😂
Genelde ilk kokoreç akla gelir bence
Benim ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut geldi 😂 bu biberler yanına muhteşem olur
Tavukla tek temasımız yumurtadan dolayıdır. Tavuk yemem ben.
Tantuni, ekmak arası döner, kuru fasulye 🤩🤩
Aynen öyle süper olur 👍 benim aklıma ilk gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
Sen ben farklı, ama görsel ile ortak nokta aynı 😉
O leziz döner, ayran, bu acı biber turşusu 🤤
Kuru fasülye pilav
dipnot: en sevdiğim yemek değil sadece aklıma ilk gelen oydu
Kokarec ekmek arası ciğer duner köfte hatta kuru plav ve turşu bile düşündüm
Döner dürüm 😅 hiç sevmem bu arada, sebebi; bir ara çok yemiştim tiksindim 😝
Aradaki farklı renkler ve kişilikler. ( insan topluluğu olduğunu düşündüm)
Hatay usulü soslu zurna döner 😍
Bu biberi görmek bile istemiyorum
Aaa neden peki
Görünce yemek istiyorum yiyince de canım acıyor
Köfte geldi vallaha...
Kurufasulya dürüm kebap
Dürüm geleyi abla 😂
Benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
@Semih6934 seni son soruma bekliyorum gülüm
Tamamdır abla 🤗
Eski sevgilim
Çok mu acı bıraktı
Yok vişneli turta
Nohut pilav
Benimde ilk aklıma tavuk döner geliyor sonra nohut pilav yanında muhteşem olur👍
Missss
Offf hemde nasıl 👍👍
Bişey gelmedi
Senin canın sağolsun çiçeğim 🌺🥰
😊
Döner
Aynen benimde ilk aklıma gelen tavuk döner ve pilav üstü nohut oldu 😂 bu biberler yanına muhteşem olur 👍
Tavuk döner :D
Bir sıçış hikayesi!
Kurufasulye ve tantuniii
Adana Dürüm geldi direk :D
Kuru fasülye geldi aklıma.
İzmir köfte , pilav
Kuru fasulye ve pilav.
Tavuk döner. 😋
Lavaş dürüm tavuk döner ile mis gibi gider
döner
Tavuklu pilav
Kokoreç