Yeme & İçme Yemek yediğin zaman mutlu oluyor musun? mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Yemek yediğin zaman mutlu oluyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Olmam 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Elbette çünkü doyma hissi için beslenmek doğru değildir 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ayyyy ben çok mutlu yoluyorum hattaa dans bile ederim o an zevkten ya resmen yemekle aşk yaşıyorumm 1 0 Yorumla
mariamaria00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Karnabahari ne zaman görsem Mutlu olurum, çok mükemmel ötesi muhteşem bir şey hajajaj 1 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sevdiğim yemeklerde evet ama sevmediğim mecbur yediklerimde doymak için yiyorum ihtiyaçtan tamamen 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Beni tek mutlu eden şey desem müzik harici 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle mutluluk veriyor. 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. daha çok yediklerimi bıraktığımda :) 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oluyorum, insan açken kudururmuş😂 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır kilo alırım diye temkinli yaklaşıyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. oluyorum 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmam
Elbette çünkü doyma hissi için beslenmek doğru değildir
Ayyyy ben çok mutlu yoluyorum hattaa dans bile ederim o an zevkten ya resmen yemekle aşk yaşıyorumm
Karnabahari ne zaman görsem Mutlu olurum, çok mükemmel ötesi muhteşem bir şey hajajaj
Sevdiğim yemeklerde evet ama sevmediğim mecbur yediklerimde doymak için yiyorum ihtiyaçtan tamamen
Beni tek mutlu eden şey desem müzik harici
Kesinlikle mutluluk veriyor.
Evet, özellikle çok açsam :))
daha çok yediklerimi bıraktığımda :)
Olmuyorum yiyemiyorum zaten
Oluyorum, insan açken kudururmuş😂
Evet ama kilo alıyorum
Mutlu olmayanda ne bilirim
Hayır kilo alırım diye temkinli yaklaşıyorum.
Tek mutlu eden şey
Evet çok mutlu oluyorum
oluyorum
Evet hem de çoook
Hemde nasıl 🤪🤪
Evet
Tabikide
Oluyorum.