Yeme & İçme Çay gerçekten sizi mutlu ediyor mu? zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çayı sever misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çay gerçekten sizi mutlu ediyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. ben kahve içinde az bir şey iyi oluyorum 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 886 cevap paylaştı. Evet çayı çok severim hele kahvaltıda olmazsa olmazım gün içerisinde de çok tüketirim 1 0 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Severim çayı ama daha çok kahveciyim dir ☺️ sade filtre kahve 👌 0 6 Yorumla zar46 +1 yıl Filitre kahve içenleri anlayamıyorum, bedava verseler içmem 😢 Yorumla vvandering +1 yıl Aaa olur mu ya çok güzel siz düzgün yapan bi yerde içmediniz sanırım ☺️ Yorumla zar46 +1 yıl Cafede içmiştim acıydı Yorumla vvandering +1 yıl Her yerde içilmez herkes güzel yapamaz Yorumla zar46 +1 yıl En kısa zamanda denerim. Umarım severim Yorumla vvandering +1 yıl Cafe de içerseniz filtre kahbenin demle olmasına dikkat edin dimle filtre kahve varsa için french press te getirirse içmeyin o güzel olmuyor ☺️ Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Beni ediyor, hele karşımda kafa dengi biri varsa, daha da mutlu oluyorum :) 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazen çok ediyor içtikce icesim geliyor, bazen de aramıyorum bile 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mutlu etmiyor açıkçası pek severek içmem nadiren içerim. 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl aşırı çay tüketimi Vücuttan Demir, Magneyum, fosfor v. s minerallerin dışarı atılmasına sebep olur 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. çay sevmiyorum 1 0 Yorumla
Solmez034035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Beni her şey mutlu eder. Çayda eder 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben bir şey içmem ama arada bir kahve 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet çay KS takılıyorum 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla keyifle içerim 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ediyor 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 443 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ben kahve içinde az bir şey iyi oluyorum
Evet çayı çok severim hele kahvaltıda olmazsa olmazım gün içerisinde de çok tüketirim
ben Rakıcıyım
Severim çayı ama daha çok kahveciyim dir ☺️ sade filtre kahve 👌
Filitre kahve içenleri anlayamıyorum, bedava verseler içmem 😢
Aaa olur mu ya çok güzel siz düzgün yapan bi yerde içmediniz sanırım ☺️
Cafede içmiştim acıydı
Her yerde içilmez herkes güzel yapamaz
En kısa zamanda denerim. Umarım severim
Cafe de içerseniz filtre kahbenin demle olmasına dikkat edin dimle filtre kahve varsa için french press te getirirse içmeyin o güzel olmuyor ☺️
Beni ediyor, hele karşımda kafa dengi biri varsa, daha da mutlu oluyorum :)
Bazen çok ediyor içtikce icesim geliyor, bazen de aramıyorum bile
Mutlu etmiyor açıkçası pek severek içmem nadiren içerim.
aşırı çay tüketimi Vücuttan Demir, Magneyum, fosfor v. s minerallerin dışarı atılmasına sebep olur
çay alışkanlık, kahve mutluluk..
çay sevmiyorum
Beni her şey mutlu eder. Çayda eder
Ben bir şey içmem ama arada bir kahve
Çay ve mutluluk ne alaka
evett anam sağolsun mis gibi demler bi de
Kaçak olmazsa içmem heheheh
Kahveciyim vay sevmim
evet çay KS takılıyorum
Tabiki
Valla keyifle içerim
Evet ediyor