
En basit bir tavuk dönerin bile özellikle büyük şehirlerde 100-130 TL bandında olduğu bu devirde, hâlâ 100 TL altında yemek ücreti ödeyenlerede bu soru aracılığıyla selam olsun.

En basit bir tavuk dönerin bile özellikle büyük şehirlerde 100-130 TL bandında olduğu bu devirde, hâlâ 100 TL altında yemek ücreti ödeyenlerede bu soru aracılığıyla selam olsun.
Öğlen yemeğimiz merkezde çıktığı için ücret ödemem yok Ama gerçekten Hayat çok zor hayat çok pahalandı ve bunun devamı geleceğini de düşünüyorum Allah her halde olanın yardımcısı olsun yani maasa zam geliyor ama diğer taraftan iki katı masraflara da zam geliyor bakalım ne olacak Hayırlı sabahlar bu arada.
zaten 2023 günlük yemek ödeneği 135 tl gibi bir miktardı şimdi asgarî ücrete gelen zamla yemek ücretleride 170 tl oldu, Kuşadası belediyesi 2023 te yasal olarak belirlenen miktar altında yemek ücreti verirken personelin hakkını yiyo olmuyo muydu 2024 te yasal miktara sadık kalarak yemek ücretlerini ödemesi Kuşadası belediyesi için artı bir davranış değildir aksine eksi yönde bir davranıştır çünkü geçen yıl personelinin hakkını yediğini gizlemiş oluyo
Cevap
4Cevap
Benim değişiyor 100 tl falan
2 Yıl önce Mesai Yemek ücretimiz ( kalmamız durumunda ) 160 TL'ydi.
2024 Yılında 170 TL cidden çok komik bir rakam olmuş.
İki simit ayran elli TL sokaktaaaaa
160 lira
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?