Ben alkole karşıyım ve içene de tavsiye etmem ama benim şu an konuştuğum biri alkol içtiğini söyledi şahsen bu durum benim hiç hoşuma gitmedi kendisine bir şey diyemem onun hayatı onun seçimleri ama eğer ileriye dönük bir şey olsa bırakmasını istersem kabul etmezse nasıl bir yol izlemeliyim bir alkol içti diyede bırakmak istemiyorum baskı da yapamam buna benzer film izlemiştim imanlı kız kocası alkol içiyor bırakması için zorlamıştı adam duzelmemisti ve sonunda kendini öldürmüştu izleyen çıkar elbet neyse şimdi benim ne yapmam lazım
Arada bir arkadaşları ile ölçüyü kaçırmadan alınan alkole Hiçbir şey diyemem müdahale edemem ama evini ekonomisini hayatını ve sağlığını riske atacak şekilde her gün 7/24 alkol alan biri için bir çözüm odaklı bir şeyler Evet düşünürdüm Ama tabii ki benim mücadeleme değecek bir insansa değmeyecek bir insansa zaten görüşmeyi keserim.
Alkol kullanması imansız olduğu anlamına gelmez bu bir ikincisi ise beni ilgilendirmez diyip bunu sorman ayrı bir ironi üçüncüsü ise alkolden sonra kendisine ve çevresine bir zarar vermiyor ise bir problem yaratacağını düşünüyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seni de ilgilendirmez bu konu hakkında yorum yapmak
Bende alkol kullanıyorum, severek içerim. Bu sizin demenizle olacak bir şey değil. Alkol kullanması rahatsız ediyorsa başka adaylara bakmanız daha mantıklı olur. :))
Ayda yılda bir iki kadeh arkadaşlarıyla dostlarıyla içen için be içkiyi demem ama öyleleri varki hergun içiyor ya da bulsa hergun içecek onları bende hazetmem