Yeme & İçme İstanbul'un en güzel restoranı hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selammm, İstanbulun en lezzetli yemek servis eden restoranı hangisi? İstanbul'un en güzel restoranı hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Nusret. var 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bildiğim kadarıyla Nusret. Ben Ankara 'da denedim ama bayağı pahalı yani fiyatlar 😬 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 403 cevap paylaştı. İstanbul bu konuda çok zengin bir yer öyle belirli bir restoran bulamazsın çok pahalı olanları da var ama ara sokakta çok güzel yemek yapanları da var. Hepsi bölgelere göre değişiyor. 0 0 Yorumla
sAmetYamann Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok yer var kız kulesi var beykent de var çok yerde hemen hemen çok yerde nasıl bir tarza mensupsa kişiler bir sürü var 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben namlıya gidiyorum bir zamanlar borsa restoranda gidiyordum 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Hangi tür seviyorsun? :D Et, balık, yöresel yemekler vs vs? :D 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. İzmir i sorsaydın derdim ama İstanbul'a gittiğimde şu üsküdar da biyer vardı adını unuttum orada yerim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bizim köşedeki dönerci ziya amca😂 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Bu çok saçma bir soru 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. MiklaLebi derya 360 ta olabilir 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Novotel360 İstanbul 0 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Nusret. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Nusret. var
Bildiğim kadarıyla Nusret. Ben Ankara 'da denedim ama bayağı pahalı yani fiyatlar 😬
İstanbul bu konuda çok zengin bir yer öyle belirli bir restoran bulamazsın çok pahalı olanları da var ama ara sokakta çok güzel yemek yapanları da var. Hepsi bölgelere göre değişiyor.
Çok yer var kız kulesi var beykent de var çok yerde hemen hemen çok yerde nasıl bir tarza mensupsa kişiler bir sürü var
Ben namlıya gidiyorum bir zamanlar borsa restoranda gidiyordum
Hangi tür seviyorsun? :D Et, balık, yöresel yemekler vs vs? :D
İzmir i sorsaydın derdim ama İstanbul'a gittiğimde şu üsküdar da biyer vardı adını unuttum orada yerim
Bizim köşedeki dönerci ziya amca😂
Bu çok saçma bir soru
Mikla
Lebi derya
360 ta olabilir
Paçacı hasan usta
Novotel
360 İstanbul
Mikla.
Nusret.
Nusret