Yeme & İçme Neli pizza seversiniz? Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu şekilde karışık yaptım ama favorim vejeteryan beğendiniz mi? Neli pizza seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl İçerisinde mantar ve mısır olmayan, ince hamurdan yapılan, kaliteli malzeme kullanılan bütün pizzalara okeyim👌🏽 0 0 Yorumla
Любаa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Karışık pizza severimHarika gözüküyor elinize sağlık 0 3 Yorumla Atsız1 +1 yıl Ya lublu tebya haraşo Yorumla Любаa_ +1 yıl 😂😂 Yorumla Atsız1 +1 yıl :) Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Ben obur olduğum için karışık seviyorum. Şefim elini korka alıştırma hepsinden koy. 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ben karışık pizza seviyorum bol kaşar olması lazım üzerinde. 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Harika gözüküyor. Hamuru nasıl yaptın? 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Herşeyli 😅 Elinize Sağlıkkkkk 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. ben karışık severim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
Lockforce Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Böyle güzel zeytin az olursa daha iyi benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İçerisinde mantar ve mısır olmayan, ince hamurdan yapılan, kaliteli malzeme kullanılan bütün pizzalara okeyim👌🏽
Karışık pizza severim
Harika gözüküyor elinize sağlık
Ya lublu tebya haraşo
😂😂
:)
Ben obur olduğum için karışık seviyorum. Şefim elini korka alıştırma hepsinden koy.
Ben karışık pizza seviyorum bol kaşar olması lazım üzerinde.
Karışık pizza birde pastırmalı seviyorum
Harika gözüküyor. Hamuru nasıl yaptın?
peynirli severim
Herşeyli 😅 Elinize Sağlıkkkkk
Karışık Allah ne verdiyse
Eline sağlık canım çekti...
ben karışık severim
Karışık
Karışık
Veji
Çaylı
Böyle güzel zeytin az olursa daha iyi benim için