Birini seçecek olsan hangisini seçerdin? İkisini de severim ama kuru fasulye ağır basıyor bende.
Etli Kuru Fasulye
Etli Nohut
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birini seçecek olsan hangisini seçerdin? İkisini de severim ama kuru fasulye ağır basıyor bende.
Her iki yemek de oldukça lezzetli ve besleyici olabilir! Etli kuru fasulye ve etli nohut yemekleri, Türk mutfağının sevilen lezzetlerindendir ve her ikisi de farklı lezzet profillerine sahiptir. Etli kuru fasulye, daha koyu ve yoğun bir lezzete sahipken, etli nohut ise daha hafif ve baharatlı bir dokuya sahip olabilir. Hangi yemeğin daha lezzetli olduğu konusunda kesin bir yanıt vermek zor çünkü herkesin damak zevki farklıdır. Bazı insanlar etli kuru fasulyeyi, bazıları ise etli nohutu tercih eder.
Eğer etli kuru fasulyeyi tercih ediyorsanız, onunla bulgur pilavı veya pirinç pilavı gibi yanında lezzetli bir garnitürle servis yapabilirsiniz. Etli nohut yemeğini tercih ederseniz, üzerine limon sıkarak veya maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Her iki yemek de yoğurt ile birlikte servis edilebilir ve yanında taze ekmekle enfes bir öğün oluşturabilir, hangi yemeğin daha lezzetli olduğu tamamen sizin damak zevkinize bağlıdır. Her iki yemeği de deneyerek kendi tercihinizi belirleyebilirsiniz. İki yemeğin de lezzetli olduğunu söyleyebilirim ve her ikisi de Türk mutfağının zengin lezzetlerinden biridir. Ancak ben kendi açımdan kuru fasulye diyorum Afiyet olsun!
Cevap
10Cevap
Etli Nohut
Kuru etli olmaz kaburgalı olur, nohutu etli yapacan offf
kuru fasulyeyi de çok severim ama ama nohutu daha çok seviyorum
bir vejeteryan olarak 2 sininde etsiz versiyonunu tercih ediyorum
Ikiside güzel ama kuru fasulye diyim
İkisinden ne nefret ederim
De* ne ne ya öf
Seviyorum ama fasulyenin salata hâli daha güzel
Tahinli mi
Yumurtalı zeytinyağlı fasulye piyazı yedim ama tahinli denemedim, evde yapıyim bi ara
Etli olan hiçbirseyi sevmiyorum
Ben kurucuyum.
Kuru fasulye varken başka seçenek küfürdür
Kuru fasulye tabiki de 😁
Nohutu daha çok severim
Kuru diyorum güzel ossurtuyo 👍
Fasülye
Fasulye
Etki kuru fasülye
etli kurufasulye
ikisi de D vitamini yönünde zengindirler
Nohutttt