Son 1 ay içerisinde 10'un üzerinde zehirlenme haberi yansıdı medyaya! Siz yurtlarda yeterince denetleme yapıldığını düşünüyor musunuz?

Son 1 ay içerisinde 10'un üzerinde zehirlenme haberi yansıdı medyaya! Siz yurtlarda yeterince denetleme yapıldığını düşünüyor musunuz?

Belki de istedikleri şey zehirlenmeleridir. Defalarca kez zehirlenme mi yaşanır farklı bölgelerde? İnsan sıkı denetim yapar ama sürekli yapar. Buradan vardığımız sonuç yine ilk yazdığıma denk geliyor. Kasıtlı yapılıyor.
Zaten öyle istedikleriş şey zehirleme planlı nüfus indirme falan neyse anladın
Kesinlikle. Soykırım da diyebiliriz.
🤫
Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitime verdiği önemle belli olur. Tabi ki de bizde öğrenciye - eğitime verilen değer mültecilere verilen değerden daha az olduğu için ne yemek, ne yurt, ne okul, ne üniversite bastan sona hepsi rezalet içinde. Sonra millet çıkıp öğrencileri eleştiriyor utanmadan. Onlarca ihmalden kaynaklanan ölüm, yaralanma bunlar bize verilen değerin göstergesi zaten. Keşke bizim bu ülkeye verdiğimiz değerin karşılığını verebilecek idareciler/yöneticiler olsa.
Valla öğrencilere üzülüyorum. Ama bir toplum nasıl yönetilmek isterse öyle yönetilir. Israrla oy veriyorlar. Daha ne olması lazım anlamış değilim. İki Kuran iki Seccadeye düşüyor bizim millet. Hoş nerede cahil bir toplum varsa orada din kullanılmıştır. Cahil bir toplum var. Beyinleri yıkanmış geri kafalı insan çok. Eskide kalmışlar. Modernleşemiyorlar. Bu ülkede kadın cinayetide, öğrencinin yemekten zehirlenmeside her şey normal.
Bu Türkiye milletti resmen köle konumunda sadece oy kullanma vakti gelince millet değerli oluyor 😒
Öldürüyorlar sonra da öldüler diyorlar bu kadar net 👍
Cevap
8Cevap
Hayır düşünmüyorum. zaten hayvan olsa bu kadar kötü beslenmez diye düşünüyorum..
Konuya vakıf degılım uzun uzadıya yorum yapacak kadar ama istatıstık yalan soylemez bu kadar cok zehirlenme vakası varsa biryerlerde ıhmalkarlık soz konusudur.
Düşünmüyorum benim vergiler tarikatlara gidiyor beştepe oturan birinin oğlunun tugva vakfına gidiyor yedikleri her lokma haram olsun
O da bisey mi hastane yemekleri de ayni. yemegi inceleyerek yiyorum ben. cogu zaman yiyemiyorum hatta
denetleme yok. umrumda da değil.
Oy veren beyinsizlerin çocuklarının çektiği çile.
Kurt mu o?
Tabi ki düşünmüyorum
O ney öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?