Yeme & İçme Çok acıktım ona göre sipariş vereceğim sizce hangisi? wiinterrnightt Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Pizza Tavuk dürüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çok acıktım ona göre sipariş vereceğim sizce hangisi? Cevapla Sipariş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% 11 ay Pizza iyidir ya güzel yapan bir şubeyse dadından yenmez 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 11 ay İkisini de sevmem başka seçenek yok mu yahu 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Pizza söyle 1 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 11 ay Benim yerime de ye 1 5 Yorumla wiinterrnightt 11 ay Öyle deme ya gel beraber yiyelim Yorumla magicalbetüş 11 ay Olur hayır demem Yorumla wiinterrnightt 11 ay Mardin de bekliyorum seni elimde pizzalarla Yorumla magicalbetüş 11 ay Teşekkür ederim Yorumla wiinterrnightt 11 ay Rica ederim 🫶🏻 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 10,3b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 45,5b cevap paylaştı. Pizza.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 11 ay Yeme & İçme konusunda 8,7b cevap paylaştı. pizza 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 11 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tavuk dürüm 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 108 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Köfte söyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
pizzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pizza iyidir ya güzel yapan bir şubeyse dadından yenmez
İkisini de sevmem başka seçenek yok mu yahu
Tavuk dürüm gibisi yok
Pizza söyle
Benim yerime de ye
Öyle deme ya gel beraber yiyelim
Olur hayır demem
Mardin de bekliyorum seni elimde pizzalarla