Yeme & İçme Çay içiyonuz mu? Oğuzzhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burdan herkese en tepeden kaldırarak sert bi şekilde gözleri kapalı koyuyom hocam saygılar Güncellemeler+1 yıl Olum semaveri hazırla bunun suyu çekildi beş dakkada lokumların jelatinini aç saygılar Çay içiyonuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. kahve içiyorum 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her delikanlının bir Kahve içişi vardır Çaycılar 0 1 Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Anca üfleye üfleye Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İvet içiyoyum 0 1 Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Sabır çekiyorum kuran çarpsın 🙄 Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Köpürttün tüm çayı lan 0 2 Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Olum lokum da getir arkadaşa saygılar Yorumla Kremalı_Spagettii +1 yıl Jshsjsjejdlehe Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Çay içmeyen ya delidir ya da kahveci 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kahve içiyorum şu an 2 1 Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl La kasa da kasa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kahve içiyorum
Her delikanlının bir Kahve içişi vardır Çaycılar
Anca üfleye üfleye
İvet içiyoyum
Sabır çekiyorum kuran çarpsın 🙄
Köpürttün tüm çayı lan
Olum lokum da getir arkadaşa saygılar
Jshsjsjejdlehe
Çay içmeyen ya delidir ya da kahveci