Yeme & İçme En sevdiğin meyve hangisi? Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben bugün çilek 🍓 muz 🍌 ve kivi 🥝 aldım. Peki ya senin meyve ile aran nasıl? Güncellemeler+1 yıl Lütfen meyveleri posası ile birlikte tüketiniz sadece suyu sırf şeker. En sevdiğin meyve hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ananas seviyorum 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl En sevdiğim meyve karpuz. Bir çok meyvenin suyunu içiyorum özellikle portakal vs ama öyle direkt olarak yemiyorum. 1 1 Yorumla Captain__Black +1 yıl Afiyet y Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu saydığın 3 meyve en sevdiğim meyveler benimde.. 1 1 Yorumla Captain__Black +1 yıl Ben bazen yoğurt la blender dan geçiriyorum mükemmel oluyor birazda bal
GizliProfillişahis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl mandalinayı çok severim 1 1 Yorumla Captain__Black +1 yıl Bugün aldım kilosu 25 TL idi. Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Favorim hep elma olmuştur :) 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 565 cevap paylaştı. Elma 1 0 Yorumla
BOŞVER1907 Takip Et Master Yaş: 119 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Elma ve ayva 🔥🔥 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kiraz, Erik , Elma , Şeftali 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Üçünüde seviyorum 0 3 Yorumla Captain__Black +1 yıl Bende Yorumla Boavistaa +1 yıl Afiyet Yorumla Captain__Black +1 yıl Sana da Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çilek 0 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Çilek kiraz 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muz, karpuz, çilek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ananas seviyorum
En sevdiğim meyve karpuz. Bir çok meyvenin suyunu içiyorum özellikle portakal vs ama öyle direkt olarak yemiyorum.
Afiyet y
Bu saydığın 3 meyve en sevdiğim meyveler benimde..
Ben bazen yoğurt la blender dan geçiriyorum mükemmel oluyor birazda bal
mandalinayı çok severim
Bugün aldım kilosu 25 TL idi.
Favorim hep elma olmuştur :)
Karpuz
Elma
kiraz portakal
Kavub en iyisi
Elma ve ayva 🔥🔥
Ananas 🍍
Şeftali
Kiraz, Erik , Elma , Şeftali