İçinde her şey olabilir di mi ben bi şüphelendim kuşkulandım 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöneri gerçekten maliyetli bir şey mi saniyorsunuz? En az %50 kâr payi var içecek desen altı üstü kâr soğut sat. O zaman neden herkes bu işi yapmıyor derseniz. Restoran işinin zorluğu çalışanları idare etmek ve kasadan kontrolsüz para çıkışını engellemek gerçekten yürek dayanmaz sabır ister çok zor. Parası olan denesin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılO tavukların yapıldığı fabrika tarzında bir yerde 1 hafta çalıştım midem kalktı 🤯
Hormonlu beyaz yürüyemeyen 5-7kg tavukları kesiyorlar. Sıcak suda tuyleri yonuluyor direk olarak makinaya parçalanmaya gidiyor siz döneri o tavukların kemikleriyle beraber yiyorsunuz!
kemikleri yumuşak olduğu için anlamak çok zor!
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@pwlinsiu 🛍️ al buna kus 😂
- +1 yıl
hormonlu olmayan bişi yok zaten
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
71Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBisey olmaz salata basarlar gayet saglikli
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı.
u +1 yılzehirlenme ihtimali var
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. evet ucuzmus. sen bimden hazır dondurulmus tavuk doner alsan bilmiyorum bu fiyata maledersin sanırım. gramajı hatırlamadım gerci:D bak oyle yap benim yemişliğim var bimdekinden al zehirlenmezsin ucuza yemek taktiği verim sana ogrencliğimden kalan. bi de tavuk burger. en maksı o. al bi ekmek. bi burger. gerisi sana kalmıs. en ucuzu o.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi tarafından bakalım belki de tavuk döner aromali patso yersin
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada tavuk döner 25-30₺
Sizin gibiler yüzünden yğkseliyor ne bu gerkafslılık
Sabah ciğer dürüm ısmarladım arkadas Bayaa doymuş 35₺ tanesi ciğer düğrüm
Ama sizin gibiler yüzünden yğkseliyor fiyatlar mesela arkqdas tavuk döner 20₺ di ekmeğin içine bir doldurdu normal yarım ekmek arkqdas bu 20₺ mi diye şaşırdı sus dedim sus öyle deme zam yaparlar dedim susturdum arkadaşı012 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söylüyorsun hoca da
Bir ekmeğin fiyatı 8-10 lira
İçine tavuk salata vesaire girince nasıl 20-30 lira olacak
Adam içine nasıl tavuk koysun o paraya
Cevap sahibi+1 yılDedim geçen sene idi Şu an 25-30₺ geneli 30₺
Bura tavuk döner 30₺ den satılıyor
Ciğer dürüm 35₺ ciğer ekmek arasında 35₺
Cevap sahibi+1 yılSizde şey yok gibi geldi bütüüüün komple şehirdeki hepsş 25-30₺ ye satıyor geneli 30₺ dem satıyor kapanda biz ne yiyeceğiz.
Cevap sahibi+1 yılSildim ordaki özneyi size kötü söz söylememek icin
- +1 yıl
awq bir de vicdanıma oynuyor, tamam dayı ben suçluyum, her yerde döner 30 lira fazla söyleyenin awq bundan sonra KLJHSADFJKJASGHLakasfg
Cevap sahibi+1 yılSaç sakal traşı da 25₺ di 2023 de Şu an 30₺ olmuştur yıkama dahil
Cevap sahibi+1 yılKiralar da 5-6 bin TL her şey dahil hatta karsı bina 4 adet kiralık ev var eşyalı doğalgaz Elektirk su faturalar dahil 7.500₺
- +1 yıl
mnakoyarım bak bilerek mi yapıyorsun LKJHDSALKJGJLŞGSA
https://www.youtube.com/watch?v=2rOAuvY0PAs
Cevap sahibi+1 yılVallaha cididiyim
Cevap sahibi+1 yılAmaaa her şey ucuz ama gelelim kazanca 12 saat çalıştırıp 350₺ verşyoale günlük Şu an 400-450₺ verirler. 7 saar öğlen 11 Den akşam 6 ya kadar part time is derle 7 saat çalışmama asgarş ücret yarısı 17 bin böl 2 8.500₺ maaş verirler gelir de az gider de az ona göre bir şehir bura hacı
Cevap sahibi+1 yılİnanmazsın zaten demi 😂 gerçekten 30₺ sabah arkadaşa çiğer dürüm ısmarladım 35₺
+1 yıl50 liraya tavuk döner mi olur ya hangi şehirde yaşıyorsun 🤦
12 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda Bir yorumda bir arkadaş 25-30 liraya yiyorum döneri dedi hep senin gibiler yüzünden yükseliyo fiyat diye beni suçladı 😂🤣
- +1 yıl
Hahaha karışıktır o knk bence 🤦😁
+1 yılHayır neden zehirlesin ki kaç gram tavuk koyuyorlar ki
00 Yorumla
+1 yılBizim yaşadığımız yerde 119 TL’ye Döner satılıyor, 200-300 olması yerine 119 TL
Adamlar işi biliyor ve fiyat aşırı iyi bana göre...
Olabilir, Kim Bilir 🤷🏻♀️10 Yorumla
+1 yılDostum yedikten sonra beyaz bir ışık göreceksin, korkma tamam mı? jdkdkek
10 YorumlaCanlanıp sen onu yiyecekken yiyebilir bile seni o tavuk hafazanallah 🤭 sakız parasına döner
10 YorumlaVe tam yerken arkadan eşegi içeri götürüyorlardir🫥
34 Yorumla- +1 yıl
kürdistan usulu doner dkkwkw
- +1 yıl
+1 yılKardeşim daha geçen ay zehirlendi 10 saat acilde yatış verdiler düzelene kadae renkten renge girdi
00 Yorumla
+1 yıl50 TL zaten tavuk döner? Problem ne anlamadım bizim burada 30 a var 35 e var biz martı eti yiyoruz sorun ediyor muyuz
00 Yorumla
+1 yılben hep 60 tllik yiyorum bişi olmaz fazlası abartıdır zaten ne kadar tavuk koyuyor sanki
17 Yorumla- +1 yıl
Tavuğu ekmeğe koklatıyordur🤣
- +1 yıl
o kadar da değil gayet dolu içi
- +1 yıl
Ne günlere kaldık 🫣 Allahım ülkemizi korusun🤲
+1 yıl30'a da var ki ben yemiştim, sahte midir
25 Yorumla- +1 yıl
Tavuk gagası var mıydı içinde
Soran+1 yılİçine tuhaf tuhaf şeyler konuluyor muhtemelen maliyeti düşürmek için
Soran+1 yılÖrneğin tavuk derilerini makineden geçirip kullanılır
- +1 yıl
@sadece_melek yok kız gjhbvg gayet güzeldi gerçi dürümdü benim yediğim, inşAllah sadece tavuktur yediğim. Bi daha yemicem zaten bu gidişle
- +1 yıl
@sadece_melek sana denk geldi sanırım 😁😅
- Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMartı veya güvercin eti olsa da yenir. Et ettir. Yeter ki durmuş olmasın😂😂
00 Yorumla
+1 yıl65 tlye yiyorum zehirlenmedim 15 telden bişey olmaz 😂
00 Yorumla
+1 yılKardeşim ne tavuğu ya. Mis gibi martı döner yiyorsun sen farkında değilsin. Tavuk da neymiş
00 Yorumla
+1 yılBizim orada 15 lira siz hala 50 lira mı veriyorsunuz..
Bi saniye..
00 YorumlaBen hatayda yine 50₺ ye yiyorum mükemmel yapıyorlar
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yıl50 tlye tavuk döner yiyecegine bimden hazır peynirli sandavic alıp içine salam koy ye daha iyi
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Pahalı olsa suç, ucuz olsa suç. Esnaf ne yapsın. En çok martı eti yersin belki😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada zurna tavuk dürüm döner 60 tl? İstanbul gibi yerlerde veya başka illerde 150 200 liraya döner yiyip saplanmaya alışsınız her ilde halkı gipmiyorlar merak etmeyin. Kendimde esnafım çok güzel öğrenci menülerim var. Mesela Pilav üstü tavuk döner + ayran+ patates 70 tl benim mekanımda da.
01 Yorumla
+1 yılHep gittiğin bir yer ise sorun yok ama yoldan geçerken girdiğin bir yerse şüphelenmekte haklısın
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da ki fiyatlar küçük şehirlere göre daha pahalı ve lüks olabilir yani
00 YorumlaSenin derdin zehirlenme degil 50 tl verirmisin bi dönere o derdin
00 Yorumla
+1 yılvay be tavuk döneri 1 2 tlye yerdim şimdi 50 tlye tavuk döner mi olur diye şüphe ediyoruz :D
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alındığı restoran sürümden kazanıyorsa, bir ihtimal şüpheler azalır.
00 Yorumla
+1 yıl50 tl yalasan daha faydalı bakteri alırsın kesin
00 Yorumla
+1 yılNormali o zaten tavugun kendisi nekadar kı 50 tl ucuz olsun
00 YorumlaŞehire göre değişir ama ucuz bu zamana göre. Bizim burada normal döner 60 tl en az
00 Yorumla
+1 yılYenmez kanka manyak mısın işafdkşigklşksagisa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz öğrencilerde 15 liraya çiğköfte bulduk, mutluluktan zehirlendik ama gene gittik yedik gvbhjkl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl50 lira zaten normal fiyatı? Gramajı zurna dürüm kadar değil tabiki de. Dayım dönerci oradan biliyorum. En kaliteli eti de kullanır kendisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDükkanın kirası düşüktür belki ya da yeni acilmistir dükkan ki zaten en ucuzu 60 lira asirida bı fark yok 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöz görmedikten sonra gönül razıymış derler bence ye gitsin bende aynı paraya döner yiyorum yanınada ayran aç miss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn ucuz 70-80 gordüm ben şimdiye kadar. Fazla ucuz şüpheli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki içinden böcek çıkacak sen yeme ben yerim😀😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe yani insan bi düşünür bu neden ucuz bu kadar diye
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz, afiyet olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, zehirlenmezsin ama yumurtlamaya başlama ihtimalin yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz 20 TL ye yiyorduk bir şey de olmuyor en kaliteli yerdede yedim ucuz olanın yerini tutmuyor valla zehirleneksede zehirlenelim şuana kadar o kadar şey yedik hepsi sağlıklımıydı
00 Yorumla
+1 yılNeden zehirlenesiniz biz öğrenci milleti nerede ucuz diye onu yiyoruz tecrübeliyiz yani sıkıntı olmaz PEMZLSÖZLS
110 Yorumla- +1 yıl
asdcmdjfjcxkgns
Komikmiş d - +1 yıl
Neresi komik ya asırı iyi LEMSLWKW
- +1 yıl
İyi işte bnznsncncmska
- +1 yıl
@cihatdmrc ne yazacaktın sjsjsz
gidip manavdan muz yulaf karışımı yap tavuk dönerden daha çok doyurur ve belki de daha uyguna gelmesi mümkün olabilir 🙂
00 Yorumla
+1 yılOlm erkek adamsın lan ben 35 liraya döner ayran içtim geçen hafta hiçbir şey olmadı sende en fazla bı mide yikattirsin
016 Yorumla- +1 yıl
Yok ya korkma bir şey olmaz
- +1 yıl
Olm o kadarını biliyorum 6 yaşimdan beri atletizim vs yapıyorum ama ayda bir yesen bir şey olmaz içine eti vs yi az katiyolardir sadece
- +1 yıl
Sen gaymisin erkek o ahshs
- +1 yıl
He he ahshsh o erkek ya ne kızı ahshs o kadar geniş omuzlu kız mı llur
+1 yılOnda bir hile var kesin
10 YorumlaBence o tavuk değil 😄
10 YorumlaO her türlü sağlıklı değil zaten
10 YorumlaBilemiyorum en son 96 ya aldım ben dürümünü
10 YorumlaTavuk koyduklarını pek sanmıyorum, az koyarlar.
118 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle, sadece ekmek arası kırıntı olur diye düşünüyorum dmdkd
- +1 yıl
Ya da ip gibi ince doğranmış, ve sıcaktan pişip buruşmuş marul dkdkdks
- +1 yıl
Bir kaç dk lik nefes egzersizleri yapabilirsin mide bulantısıni hafifletir dkdkd
- +1 yıl
Ekmek arası tavuk döneri çok severdim normalde bu sohbetten sonra bir soğuma hissi geldi dkdkd
- +1 yıl
Ve bir kaşık sos, asla hissedilmez sırf göstəriş dkdk
- +1 yıl
Ciddi mi fkdkemke
- +1 yıl
Hayır saçla ve su jdkdke
- +1 yıl
Ahahassja onu ilk kez duydum fakat çokta tuhaf gelmedi, geçenlerde rastgele bir sosyal medya platformundan video izliyordum bizdən olan bir kadın yurt dışında bir ülkeye gidiyor ve hayatinda ilk kez at eti deniyordu" ilk kez" verdiği tepki "tadı hiç yabancı gelmedi" oldu nmdidmidmd
- +1 yıl
Esek ətini bilmem fakat at eti çok zor, çok pahalı zaten dkdkk
- +1 yıl
Düşmedik ya hep bu şekilde ilerlemiş sadece artık çok fazlalaştı, normalin üstünde dkdkdkd
+1 yılmartı eti bile değildir serçe etidir
10 YorumlaBir şey olmaz ye gitsin
10 Yorumla
+1 yılFiyat 50 tl zaten burada her yerde niye zehirlenelim
00 Yorumla
+1 yılYemeyin ya geçen sipariş verdim yerken kat kat kat etti o şeyden nefret ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Pahalı ve iyi yerde bile sorun oluyor yenilen yeri baya iyi seçmek lazım eline gelen döner yapiyor
+1 yılAga b bir zamanlar 3 TL ye döner ekmek ayran alıyorduk.
00 Yorumla
+1 yıl50 TL ye tavuğun b. okunu satar lar ancak hahahhaha
00 Yorumla
+1 yılLa biz 1 tl ye yedik zamaninda o döneri bi pok olmadı🫣
00 Yorumla
+1 yılBende 20 TL ye yemiştim hala yaşıyorum şükür olsun dndnjd
00 Yorumla
+1 yıl50 tl ye yiyenler zehirleniyor mu
29 Yorumla- +1 yıl
🤣 bence hiç te bile
- +1 yıl
Yok kalmadı