Hani olur ya şu yemek, şu meyve veya içecek olmazsa yeni yıl gibi hissetmem dedikleriniz var mı?
Benimkiler.
Yaş pasta 🎂🍰
Şampanya 🥂🍾
Mevye.
Çerez, kuruyemiş bunlarsız olmaz benim için.
Sizinde var mı? Mutlaka masamda olmalı dedikleriniz?

Hani olur ya şu yemek, şu meyve veya içecek olmazsa yeni yıl gibi hissetmem dedikleriniz var mı?
Benimkiler.
Yaş pasta 🎂🍰
Şampanya 🥂🍾
Mevye.
Çerez, kuruyemiş bunlarsız olmaz benim için.
Sizinde var mı? Mutlaka masamda olmalı dedikleriniz?
Biz yılbaşı kutlamıyoruz :D cahil yapmıyor bu insanları. Benim kültürümde yok böyle bir şey. Kutlayanlar da kendini özel bir halt sanmasın, değiller çünkü. Özentiler maalesef. Tüm dünya yılbaşına giriyor ve bugün ve yarın tatil olduğundan tüm aile bir araya gelinir bizde.
özellikle bu sene olanlar, yılbaşını delice çılgınca kutlamaya engel bence. Misal İsrail hala durmuyor ve çocukların bebeklerin masum insanların başında hala bombalar patlıyor.
Cahil olarak kastım daha türk genini bilmeden hani diyorlar ya biz gavurmuyuz da kutluyoruz. Ağaç süslemek. Sevdiklerine hediye almak hediyeleşmek nardugan bayramı, hatta noel baba türk geleneğidir.
www.instagram.com/.../?igsh=cHZic3JhbTRmOHd0
Onlar hanukah kutladıkları için diğer insanların duyguları çok önemli değil.
Hayır değildir. Ağaç süslemek, Noel falan Türklerin geleneği değil. Kimse kimseyi bu konuda boş yere eleştiremez. Kutlamak isteyen varsa kutlar, istemeyene cahil diyemez kimseler. Kim bu konuda daha cahil orası tartışılır. Sevdiklerinle hediyeleşmeyi ayrı tutuyorum. Benim annem babam oldum olası hiç kutlamazlar. Benim çıkıp eğlendiğim zamanlar oldu. Bu takvime göre yaşıyoruz ya sonuç itibari ile. Tüm dünya..
Ben hamburger ve triliçe ikilisini çok seviyorum elbette.. bu yüzden de yıl başında bunları yemek isterdim.. ama öyle aile ve arkadaş ortamı olmadığı için büyük bir masa yapmam tabi ki de... akşama aldıklarımı tüketirim o kadar.. bunlar da ya fast food olur ya da noodle cips donrduma çikolata veya kahve gibi şeyler olur.. film dizi izlerken severek tükettiğim yiyecekler
tabi ki de önemli olan yemekten ziyade bence sevdiğimiz gibi geçirmek yeni yılı bu olduğu sürece ne yediğimizin önemi yok
Elbette insan sevdiklerini yemeli. Bende en çok onu merak ettim.
Yeni yılın kutlu olsun abla ☺️🌺 mutluluk ve sağlık dilerim tekrar
Bizim ülkede yılbaşının en mehşur menüsü, levengi, döşemeli aş pilavı, rus salatası ve pasta😋 hepsi hazır neredeyse, bi pastayı gidip alıcam birazdan 😄
Çok iyi rus salatasız kesinlikle olmaz. ☺️
Benimde 😁
Tavuk olmalı pilavlı meze ararım tatlı olarakta hafif tatlılar olabilir
Cevap
4Cevap
Hayatı, yılbaşını kutlayacak kadar çok sevmiyorum. Günün birinde sevebilirsem yılbaşı yemeği de hazırlarım, ağaç da süslerim 🎄
Genelde et yemekleri. Tatlı olarak ise baklava.
Yılbaşı hiçbir anlam ifade etmiyor
Nasıl girersen tüm yıl öyle geçer.
Gelir şimdi biz yılbaşı kutlamiyoruz diyenler
Allah’ın cahilleridir onlar.
Negatif kafaların hepsi engel listeme girecek.
Karnıyarık ve kalburabastı
Beni özelinize davet eder misiniz?:)
Hindi dolmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?