Yeme & İçme En sevdiğin kuruyemiş hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fındık Fistik Kaju Antep fıstığı Leblebi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin kuruyemiş hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Fındık severim bir de kaju 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kaju ve ceviz içi.. Sonrasında fındık ve tuzlu fıstık.. 1 0 Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ordulu olarak finsiktan baska bişey diyemem. ihanet olut 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Finduk 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Ceviz çok seviyorum badem fındık kaju 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 400 cevap paylaştı. Mısır yok da burada bak hele bak bak 1 0 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaju ve antep fıstığı arasında kaldım. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kaju ve fındık. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Antep fıstığı 1 0 Yorumla
yylnnzvegncc Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Fıstık ve leblebiSen 1 1 Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl 🤔 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Sarı tuzlu leblebi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fındık severim bir de kaju
Kaju ve ceviz içi.. Sonrasında fındık ve tuzlu fıstık..
ordulu olarak finsiktan baska bişey diyemem. ihanet olut
Fındık ve Antep fıstığı
Kaju seviyorum hem çiğ hem kavrulmuş
Badem 1 kaju 2 fındık 3 ceviz 4.
kaju ceviz ve kavrulmuş fıstık
Finduk
Antep fıstığı
Kaju demeyen de ne bilim
Ceviz çok seviyorum badem fındık kaju
İnsan hiç mi ceviz yazmaz 🙄
Mısır yok da burada bak hele bak bak
Antep fistigi 😍😍