Yeme & İçme Tatlı ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Canım tatlı istiyor Güncellemeler+1 yıl Sütlaç aramam Güncellemeler+1 yıl Cheesecake’nin içinde peynir olduğınu bilmeyen cahiller var 😂😂😂😂 Tatlı ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sütlaç iyi olur gadası 0 0 Yorumla
güllnur44 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kalburabastı yap canım çekti😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Severim ama benim yaptığım iyi olmuyor yıllar önce denemiştim bir kere bir daha da yapmadım Yorumla güllnur44 +1 yıl Ama hemen vazgeçme kaç kez yap püf noktaları na bak Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Sufle, bisküvili pasta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şambali tatlısı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama sevmem Cevap sahibi +1 yıl neyli tatlı seversin? Soran +1 yıl Meyveli ya da hafif yumuşak şerbetli tatlılar Cevap sahibi +1 yıl künefeci varsa kendini yormadan bir porsiyon tavsiye ederim. geçen yedim çok lezzetliydi. Soran +1 yıl Yok maalesef olaydı çok severdim teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl tamam rica ederim
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ciskek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl O çok tatlı değil peynirli daha çok Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Daha cizkek bilmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yedim biliyorum içine peynir giriyor aradığım tat pasta şerbetli tatlı gibi bir şey Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Peynirin ne işi var ya bilmiyorsan konuşma Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ulen denyo sen ne anlarsın tatlıdan becetiksiz6 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kalburabastı yapanatan kalkmış tarif veriyor cahil guraba uyuz 😂 Yorumla Soran +1 yıl bilmediğim şeyi bilmiyorum diye gururla söylerim biliyormuş gibi yapan a*ptal bir cahil olmaktan daha gururlu bir davranış Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İyi hadi şimdi git hazır al ye Yorumla Soran +1 yıl Allah’a şükür onu alacak bilgim var. Bildiğimi de sanmıyorum senin boş laflarına da karnım tok Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Tremusu 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sufle güzel gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sütlaç iyi olur gadası
Kalburabastı yap canım çekti😄
Severim ama benim yaptığım iyi olmuyor yıllar önce denemiştim bir kere bir daha da yapmadım
Ama hemen vazgeçme kaç kez yap püf noktaları na bak
Çikolata supangle waffle
Sufle, bisküvili pasta
şambali tatlısı
Teşekkür ederim ama sevmem
neyli tatlı seversin?
Meyveli ya da hafif yumuşak şerbetli tatlılar
künefeci varsa kendini yormadan bir porsiyon tavsiye ederim. geçen yedim çok lezzetliydi.
Yok maalesef olaydı çok severdim teşekkür ederim
tamam rica ederim
Ciskek
O çok tatlı değil peynirli daha çok
Daha cizkek bilmiyorsun
Yedim biliyorum içine peynir giriyor aradığım tat pasta şerbetli tatlı gibi bir şey
Peynirin ne işi var ya bilmiyorsan konuşma
Ulen denyo sen ne anlarsın tatlıdan becetiksiz6
Kalburabastı yapanatan kalkmış tarif veriyor cahil guraba uyuz 😂
bilmediğim şeyi bilmiyorum diye gururla söylerim biliyormuş gibi yapan a*ptal bir cahil olmaktan daha gururlu bir davranış
İyi hadi şimdi git hazır al ye
Allah’a şükür onu alacak bilgim var. Bildiğimi de sanmıyorum senin boş laflarına da karnım tok
Tremusu
Sufle
Puding en kolayı
Sufle güzel gider
Bisküvili pasta
Ye ozaman tatli kanka
Ayva tatlısı
Kabakkk
Sütlaç
Cikolata