Yeme & İçme 2023 Bir yiyeceğe benzeseydi ne olurdu? Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor 2023 Bir yiyeceğe benzeseydi ne olurdu?2023 Bir yiyeceğe benzeseydi ne olurdu? 2023 Bir yiyeceğe benzeseydi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mango herkes övüyor filan ama tadı yok. Ejder meyvesi de olabilir gösterişli filan ama tatsız bir şey.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. 2023 bir yiyecekten ziyade zehir olarak kaldı aklıma benim.. illa yiyecek olursa da Ananas derdim sevdiğim meyve olduğu için. 2 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Biber. En ucu tatlı çekirdekli kısıma geldikçe iyice acılaşan bir biber... 1 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kavun, dışı sağlam ama içi çorba gibi olmuştur. Yinede tadından bir şey kaybetmez ama 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Greyfurt olabilir bak, acı ve ekşi bir yıldı. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Ejder meyvesi. Çok şatafatlı süslü giriş yaptı ama tatsız yavan bir yıldı. 1 0 Yorumla
İnşcanımyia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ananas güzel ama dilimde uyuşma acı bırakmış 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bol isotlu bir Çiğ köfte veya limon olurdu 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pırasa 1 4 Yorumla Limpos 1 yıl Tabi çiğ pırasa gık dedin mi 5 metre etrafındakiler bayıltacak cinsten Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Pırasayı sevmiyom çiğsi nasıl bilemiyorum Yorumla Limpos 1 yıl Güzel güzel her dateden önce doktor Oğuzun tavsiyesi 2 baş çiğ prasa Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Böööğk kendimize gelelim :D Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. Karpuz 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. brokoli 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Armut olurdu 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 378 cevap paylaştı. Pırasa 1 0 Yorumla
Delirdimakıllandım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Benim için kötü bir yıldı bu yüzden brokoli 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 950 cevap paylaştı. Limon 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mango herkes övüyor filan ama tadı yok. Ejder meyvesi de olabilir gösterişli filan ama tatsız bir şey..
2023 bir yiyecekten ziyade zehir olarak kaldı aklıma benim.. illa yiyecek olursa da Ananas derdim sevdiğim meyve olduğu için.
Biber. En ucu tatlı çekirdekli kısıma geldikçe iyice acılaşan bir biber...
Kavun, dışı sağlam ama içi çorba gibi olmuştur. Yinede tadından bir şey kaybetmez ama
Greyfurt olabilir bak, acı ve ekşi bir yıldı.
Ejder meyvesi. Çok şatafatlı süslü giriş yaptı ama tatsız yavan bir yıldı.
Ananas güzel ama dilimde uyuşma acı bırakmış
Bol isotlu bir Çiğ köfte veya limon olurdu
Ayva tabiki fjfjjf
Armut, bizim gibi ayılar sever
Bayat ekmek lo
Kesinlikle avakado
Pırasa
Tabi çiğ pırasa gık dedin mi 5 metre etrafındakiler bayıltacak cinsten
Pırasayı sevmiyom çiğsi nasıl bilemiyorum
Güzel güzel her dateden önce doktor Oğuzun tavsiyesi 2 baş çiğ prasa
Böööğk kendimize gelelim :D
2023 bir meyve olsaydı kesin avakado olurdu tatsız