Yeme & İçme Hangisi daha lezzetli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor burger king mc donalds Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha lezzetli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. mc donalds bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizzzzz ancaaaa I*Sr@il P*clerineee yedirinn paraniziiiii !!! Utaninnn beee kardesssss!! sizede kardess denilmez de neyseee !! Sizinn gibilere cenneteee yer yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)Hadiii simdii gidinnn rahat uyuyunn bakayimm @llahh belaniiziii versinnn @minnnnn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ciddem yazmak için bu kadar uğraştın mı istediğim yerden yerim Yorumla Soran +1 yıl yedim ve mükemmeldi tadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahhaa gittt ye kuzuummmmm afiyettt bal seker olsunnn <3 bogazinda kala insallahhh hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yee yeee ooooohhhh, basina gelmedikcee anlamazsinn sen :) neyse bu senin bogazindaa kalmaz merak etme kuzu Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nasıl yapıldığını görsen miden bulanır üstüne para verseler yine yiyemezdin, göz görmeyince gönül katlanır derler ya o hesap sizin ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu şekilde düşünürsen hiçbisey yiyemezsin ki Yorumla mkrmnx +1 yıl Hayır, daha temiz streril ortamlarda hazırlayan firmalar var, artık bazı firmalar böyle şeylere çok dikkat ediyor kötü bir imaj vermemek için Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. Ercan Burger ( iTrail p. çlerine artık para kazandırmayacağım! ). 2 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mcdonals daha güzel ikisiyle kıyaslayınca ama bence ikisi de dandik burger. 0 0 Yorumla
Bukettsiin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Menüsüne göre değişiyor ama ben daha çok BK yiyorum 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aslında hiç birisi ben ev yemeği sevenlerdenim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. eski lezzetleri yok beeee saman yiyomuş gibi yeminle 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Ikiside değil ama seçecek olsam Burger King 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. ben burger seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mc donalds bence
Sizzzzz ancaaaa I*Sr@il P*clerineee yedirinn paraniziiiii !!! Utaninnn beee kardesssss!! sizede kardess denilmez de neyseee !!
Sizinn gibilere cenneteee yer yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
Hadiii simdii gidinnn rahat uyuyunn bakayimm
@llahh belaniiziii versinnn @minnnnn
ciddem yazmak için bu kadar uğraştın mı istediğim yerden yerim
yedim ve mükemmeldi tadı
hahhaa gittt ye kuzuummmmm afiyettt bal seker olsunnn <3
bogazinda kala insallahhh hahahaha
yee yeee ooooohhhh, basina gelmedikcee anlamazsinn sen :)
neyse bu senin bogazindaa kalmaz merak etme kuzu
Nasıl yapıldığını görsen miden bulanır üstüne para verseler yine yiyemezdin, göz görmeyince gönül katlanır derler ya o hesap sizin ki
bu şekilde düşünürsen hiçbisey yiyemezsin ki
Hayır, daha temiz streril ortamlarda hazırlayan firmalar var, artık bazı firmalar böyle şeylere çok dikkat ediyor kötü bir imaj vermemek için
Ercan Burger ( iTrail p. çlerine artık para kazandırmayacağım! ).
Mcdonals daha güzel ikisiyle kıyaslayınca ama bence ikisi de dandik burger.
Menüsüne göre değişiyor ama ben daha çok BK yiyorum
Aslında hiç birisi ben ev yemeği sevenlerdenim
eski lezzetleri yok beeee saman yiyomuş gibi yeminle
Ercan Burger çok daha iyi.
Ikiside değil ama seçecek olsam Burger King
Hiçbiri. Arbys ve Carls JR.
Ciğerci bahattin
MC danls daha
Burger tbik
ben burger seviyorum
Mc donalds
Sirdan